Lavinia Pârva, abonata saloanelor de înfrumusețare și a sălii de sport. Soția lui Ștefan Bănică Jr are siluetă de model

Ultima actualizare:

Soția lui Ștefan Bănică a început o serie de transformări și este aproape de nerecunoscut. După ce a născut, soția lui Ștefan Bănică Jr. pune mai mult accent pe felul în care arată.

Lavinia Pârva
Lavinia Pârva

Lavinia Pârva Și-a pus silicoane

Lavinia Pârva vrea să fie o mămică sexy. Soția lui Ștefan Bănică a tras din greu pentru a reveni la formele de dinainte de naștere. Și nu s-a oprit aici.    

În vârstă de 37 de ani, fosta cântăreață din trupa Spicy a apelat la mai multe retușuri pentru a fi mulțumită de aspectul ei. 

Astfel, în urmă cu ceva timp, ea a trecut pragul unei clinici de chirurgie estetică pentru o intervenție chirurgicală uzuală printre divele din showbiz-ul românesc: operația de mărire a sânilor. 

Citește și: Lavinia Pârva recunoaște că și-a pus silicoane. Ce mesaj are pentru medic

Nu a fost nici pe departe prima procedură la care artista a apelat. Înainte de sâni, Lavinia și-a mărit și buzele.

Se întreține la pilates

Așa cum știe orice doamnă care se respectă și care vrea să își mențină formele, trupul se întreține cu...muncă. Mai exact cu sport. Astfel, Lavinia Pârva este o prezență constantă în sala de fitness, unde face prezența de câteva ori pe săptămână într-un cunoscut centru de pe Șoseaua Nordului. Preferatele Laviniei sunt clasele de pilates, în cadrul cărora își stimulează toți mușchii corupului.

Papparazzi Click au surprins-o pe partenera de viață a îndrăgitului cântăreț Ștefan Bănică chiar într-una dintre zilele de antrenament...intens. 

Îmbrăcată în colanți, ea și-a scos la înaintare bustul proeminent și, după ce a plecat de la antrenament, s-a oprit la atelierul de croitorie pe care îl deține. 

Citește și: Lavinia Pârva și-a deschis magazin de haine! Cât costă să te îmbraci de la soția lui Bănică!

Lavinia Pârva și-a deschis în pandemie un magazin online cu haine pentru femei. De aici, domnișoarele și doamnele pot comanda „outfit-urile confortabile și de calitate”, așa cum a declarat artista la lansarea site-ului. 

Un cuplu longeviv

Lavinia Pârva pare a fi femeia care i-a adus liniștea lui Ștefan Bănică. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Oficial, ei au confirmat că au o relație abia în 2013, însă povestea lor ar fi început în anul 2011, când Ștefan încă era căsătorit cu zâna Andreea Marin. 

Idila dintre cei doi ar fi început în perioada în care Lavinia a participat în emisiunea „Dansez pentru tine”, prezentată de Ștefan Bănică. 

Citește și: Lavinia Pârva, ironică după ce Ștefan Bănică a venit acasă cu Irina Fodor. Ce explicații a dat solista

De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, iar în 2017 au spus DA în cadrul unei ceremonii restrânse desfășurată la un restaurant din Bulgaria. Presa a aflat abia după o lună de cununia pe care și-au propus să o facă în mare taină. 

Au un copil

În 2019, pe 16 mai, Lavinia a născut un băiețel pe care cei doi l-au botezat Alexandru Bănică. Despre venirea pe lume a celui de-al treilea copil, Ștefan scria atunci pe Facebook: 

Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase”.

Citește și: Andreea Marin, moment de sinceritate. Adevărul despre relaţia ei de acum cu Ştefan Bănică Jr.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net