Lavinia Pârva, ironică după ce Ștefan Bănică a venit acasă cu Irina Fodor. Ce explicații a dat solista

Lavinia Pârva (37 de ani) rar apare public cu explicații despre căsnicia ei cu starul rock 'n' roll Ștefan Bănică. Însă azi a simțit nevoia să explice o situație din care, aparent, a ieșit cam șifonată. Ce spune Lavinia despre vizita Irinei Fodor în vila ei conjugală.

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva s-au căsătorit în 2017. Foto: Facebook
Ștefan Bănică și Lavinia Pârva s-au căsătorit în 2017. Foto: Facebook

Zilele trecute, în presă au apărut imagini cu Ștefan Bănică, intrând în locuința sa împreună cu Irina Fodor, colega lui de prezentare de la emisiunea "Dancing on Ice: Vis în doi", de la Antena 1. Potrivit Cancan.ro, Irina a ajuns prima la destinație, fiind urmată, la 2 minute, de Ștefan, care urma să-i fie gazdă colegei de la Antenă.

Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică, nu a apărut deloc în fotografii, așa că solista a ținut să vină cu lămuriri și să spulbere orice fel de speculație. A scris un text ironic pe Instagram și a dat asigurări că a fost de față atunci când Ștefan a venit acasă cu Irina.

Citește și: Ştefan Bănică, despre căsătoria cu Lavinia: "Mi-a adus linişte şi echilibru"

"Simt nevoia să vă împărtășesc cele întâmplate. În ziua în care la noi acasă au sosit colegii lui Ștefan de la show-ul de dans, printre care și Irina Fodor, eu împreună cu Ștefan i-am întâmpinat cu mult drag. Paparazzi au filmat toată scena, pentru că erau la 10 metri de garajul nostru, însă pentru ei eu am fost invizibilă. Pentru ei, eu eram înscrisă într-un studiu de cercetare al teleportării, am fost teleportată în Palestina, ca să poată scrie în liniște ceva «senzațional» și probabil îi încurcam puțin", a scris Lavinia Pârva, pe Instagram. 

Ștefan Bănică și Lavinia s-au căsătorit în 2017

Ştefan Bănică s-ar fi îndrăgostit de Lavinia încă de pe vremea când locuia cu Andreea Marin, relaţia lor fiind dezvăluită în 2011 de fotoreporterii Click!, care au surprins-o pe focoasa Lavinia intrând în blocul în care solistul deţinea un alt apartament.

Abia în 2013, la doi ani de la publicarea imaginilor de necontestat, Ştefan Bănică şi Andreea Marin aveau să anunţe divorţul. La numai câteva luni de la separare, ”Zâna” s-a afişat la braţul turcului Tuncay Ozturk, iar Ștefan, alături de Lavinia. În anul 2017, Ștefan Bănică și Lavinia Pârva și-au oficializat relația în Bulgaria, în cadrul unei ceremonii discrete, iar în mai 2019 a venit pe lume fiul lor, Alexandru. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net