Ştefan Bănică, despre căsătoria cu Lavinia: "Mi-a adus linişte şi echilibru"

simeon stalpnicul png
Ştefan Bănică a vorbit despre carieră, copii şi căsătoria cu LaviniaFoto:Captură video

Ştefan Bănică Junior a fost invitat în platoul emisiunii “Dincolo de aparenţe” pentru a vorbi atât despre carieră, cât şi despre viaţa sa personală pe care, în general, preferă să o ţină departe de ochii curioşilor. Ştefan a împlinit 50 de ani de viaţă pe 16 octombrie şi munceşte în industria muzicală de 30 de ani.

Ştefan Bănică (50 de ani) a decis, după şase ani de relaţie cu solista Lavinia Pârva (32 de ani), să-şi oficializeze relaţia. Şi-a dorit un chef intim, peste graniţă, iar invitaţii au fost aduşi în Bulgaria, la Balcic, sub pretextul sărbătoririi în avans a zilei de naştere a lui Ştefan. 

În timpul emisiunii, Ştefan a recunoscut că s-a căsătorit cu Lavinia şi a subliniat că nu îi place să discute despre aspectele intime ale vieţii sale pentru că preferă să le trăiască departe de lumina refectoarelor. "Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, au fost cuvintele lui Ştefan. "Lavinia merge cu mine în concerte atunci când doreşte, uneori vine, alte dăţi nu. Trebuie să fie conştientă că nu pot petrece foarte mult timp cu ea, eu mă ocup de altceva atunci. Asta le spun şi copiilor mei când vin, că trebuie să se descurce şi să îţi ocupe timpul în lipsa mea", a relatat artistul

Ştefan a mai vorbit despre relaţia pe care o are cu fiica sa, Violeta. A povestit că nu are prea mult timp pentru a se întâlni cu cea mică pentru că programul lui nu coincide cu cel al fiicei sale. A spus, glumind că fiul său, Ştefănel, trece prin perioada adolescenţei şi că este cu capul în nori. "El este în lumea lui acum, este boem, nu mai este un copil, a participat la balul bobocilor la liceu, ehee...". 

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
laura cosoi png
IMG 0810 jpg
BeFunky collage (34) jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp