Cum se ascundeau Ştefan Bănică Jr. şi Lavinia la începutul relaţiei. Imagini exclusive

Ultima actualizare:

    Bănică a recunoscut că formează un cuplu cu Lavinia abia în toamna lui 2013
Bănică a recunoscut că formează un cuplu cu Lavinia abia în toamna lui 2013

Lavinia Pârva (31 de ani) nu-şi mai încape în piele de fericire! Invitată la o emisiune, bruneta a declarat că Ştefan Bănică Jr. (48 de ani) a cerut-o de nevastă şi că nunta se apropie cu paşi repezi. Altfel stăteau lucrurile în urmă cu 5 ani, când bruneta şi cântăreţul îşi ascundeau idila. Fotoreporterii Click! au surprins-o în septembrie 2011 pe Lavinia ieşind camuflată din apartamentul lui Ştefan, care pe atunci era soţul Andreei Marin.

Invitată luni (19 septembrie) la emisiunea '”Vorbește Lumea”, de la Pro Tv, Lavinia a dezvăluit câteva detalii despre cel mai frumos eveniment din viața ei, și anume nunta cu Ștefan Bănică Jr.

“M-a cerut de soție. Indiferent de situație, eu îmi doresc ca totul să se desfășoare așa cum e în inima mea. Nu port mereu inelul de logodnă, pentru că eu nu prea port accesorii. E un moment special, mă gândesc că vreau să am lângă mine persoanele dragi mie în acea zi”, a spus Lavinia Pârva, la Pro Tv.

Până aici însă, drumul a fost lung şi anevoios. Primele imagini cu cei doi împreună au apărut în ziarul Click! în septembrie 2011.

Acum 5 ani, ieşea camuflată din apartamentul lui Bănică

Fosta solistă de la trupa Spicy a fost surprinsă de Click! în septembrie 2011, intrând în scara în care Ştefan Bănică jr. are un apartament, la etajul 1, pe strada Amman. Iată filmul evenimentelor despre care ziarul nostru a scris atunci pe larg:

Bruneta a sosit acolo la 12.30, o jumătate de oră după Ştefan şi a ieşit din bloc după mai bine de trei ore. Cu ochelari de soare, pălărie şi umărul drept dezgolit, Lavinia a părăsit blocul preocupată să nu fie recunoscută de nimeni. Când a fost întrebată de fotoreporterii Click! care a fost scopul vizitei, Lavinia a spus doar „Ce treabă are una cu alta?". A intrat repede în maşină, a scos telefonul şi a scris un mesaj cu textul "Nuu ieşi", SMS fotografiat de paparazzii Click! Artistul s-a conformat.

Bănică junior a recurs la o stratagemă menită să-i acopere urmele: şi-a chemat cinci prieteni. La 18.36, la aproximativ trei ore după plecarea Laviniei, solistul a ieşit în sfârşit din bloc, flancat de cei cinci amici, folosiţi se pare pe post de paravan, doi dintre aceştia preferând să o ia pe o altă străduţă.

Bănică care era pe atunci căsătorit cu Andreea Marin a negat orice legătură cu bruneta. După divorţul de prezentatoarea Tv, din ianuarie 2013, artistul a devenit un om liber. Abia în toamnă, după ce au fost iar surprinşi de paparazzi au recunoscut că sunt împreună. Bănică a mai spus că nu Lavinia ar fi motivul pentru care a divorţat de Andreea.

Unde s-au îndrăgostit

Se pare că ringul de la “Dansez pentru tine” a fost locul unde a început povestea de dragoste dintre Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Junior. Bruneta a participat alături de Decebal Negoiţă la ediţia din 2011 a emisiunii "Dansez pentru tine", prezentată de Bănică Jr.

Lavinia Pârva a participat la "Dansez pentru tine", emisiune prezentată de Ştefan Bănică
Lavinia Pârva a participat la "Dansez pentru tine", emisiune prezentată de Ştefan Bănică

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net