Lavinia Pârva, cu sânii la vedere, într-o salopetă din latex. Soția lui Bănică, apariție de „fată rea”!

Ultima actualizare:

Se pare că Laviniei Pârva nu îi mai este „frică să doarmă singurică”, având în vedere noua ipostază de „fată rea” pe care le-a arătat-o urmăritorilor săi din mediul virtual!

Cum a pozat Lavinia Pârva, într-o salopetă mulată din latex Foto: Instagram
Cum a pozat Lavinia Pârva, într-o salopetă mulată din latex Foto: Instagram

Soția lui Ștefan Bănică s-a lansat de ceva vreme și în modă, după ce în urmă cu ceva ani debuta pe micile ecrane alături de trupa Spicy, care ne-a adus și melodia menționată anterior. Lavinia are în prezent un magazin de haine, iar de curând le-a prezentat celor ce o urmăresc o nouă colecție îndrăzneață.

Lavinia Pârva, apariție îndrăzneață pe rețelele de socializare

Fiind chiar ea model pentru creațiile sale, Lavinia Pârva a îmbrăcat o salopetă mulată din latex, desprinsă parcă din filmele de acțiune, unde ținutele personajelor principale feminine se „joacă” cu imaginația publicului.

Salopeta îmbrăcată de Lavinia este de culoare neagră, din latex lucios, cu un decolteu amplu la vedere și un artificiu în zona gâtului, din același material, care ține pe post de choker. Cu sânii la vedere și noua ipostază afișată, soția lui Bănică a primit complimente din partea admiratorilor săi, însă cei mai pudici dintre ei i-au reproșat că nu îi cade tocmai bine unei mămici să se prezinte în acest fel.

Lavinia Pârva a tot îmbrăcat astfel de ținute recent, pentru a-și promova linia de îmbrăcăminte. Pe pagina oficială a brand-ului ei apare probând mai multe ținute asemănătoare, tot din latex, dar de diferite modele și culori. De observat este însă silueta soției lui Ștefan Bănică, care nu pare că a trecut deloc printr-o naștere.

Lavinia Pârva și partenerul ei, Ștefan Bănică Jr, au devenit părinți în mai 2019, după ce aceasta a adus pe lume un băiețel, primul copil al cuplului. Lavinia s-a recuperat rapid după naștere, deși în timpul sarcinii glumea adesea pe seama faptului că acumulase ceva kilograme în plus.

Și se pare că își menține în continuare silueta la care a revenit după ce a născut. Micuțul lor a primit numele de Alexandru, iar de când a venit pe lume i-a făcut mult mai fericiți pe cei doi părinți.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net