Lavinia P├órva a n─âscut un b─âie╚Ťel. ╚śtefan B─ânic─â a dat vestea cea mare. Ce nume va avea bebelu╚Öul

image
Lavinia P├órva a n─âscut joi, 16 mai, un b─âie╚Ťel perfect s─ân─âtosfoto: Click!

Lavinia P├órva a n─âscut joi, 16 mai, un b─âie╚Ťel perfect s─ân─âtos. ╚śtefan B─ânic─â Jr a dat marea veste, pe pagina personal─â de Facebook. Tot el a anun╚Ťat numele bebelu╚Öului: Alexandru.

ÔÇŁSunt fericit pentru c─â avenit pe lume fiul meu cel mai mic, haios ╚Öi s─ân─âtos, Alexandru B─ânic─â. Eu ╚Öi so╚Ťia mea v─â mul╚Ťumim tuturor celor care a╚Ťi fost al─âturi de noi ├«n aceast─â perioad─â , pentru faptul c─â ne-a╚Ťi respectat intimitatea ╚Öi pentru toate mesajele frumoaseÔÇŁ, a scris ╚śtefan B─ânic─â pe Facebook, dezv─âluind astfel ╚Öi numele ales pentru fiul lui.

Se pare c─â bebelu╚Öul a venit pu╚Ťin ├«nainte de termen, Lavinia fiind programat─â s─â nasc─â luna viitoare. Este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul c├ónt─âre╚Ť ╚Öi om de televiziune. ╚śtefan mai are un b─âiat, Radu ╚śtefan (17 ani), din rela╚Ťia Camelia Constantinescu, ╚Öi o feti╚Ť─â, Violeta (10 ani), din c─âs─âtoria cu Andreea Marin.

╚śtefan B─ânic─â: ÔÇŁM─â v─âd schimb├ónd scuteceÔÇŁ

Artistul era ner─âbd─âtor s─â-╚Öi cunoasc─â fiul cel mic. ÔÇ×Am emo┼úii pentru c─â voi deveni t─âtic din nou. Nu am habar cum o s─â fiu ca tat─â pentru a treia oar─â. Nu are sens s─â tr─âie┼čti ├«n viitor. La ├«nceputul verii va na┼čte Lavinia. M─â v─âd schimb├ónd scutece, am mai schimbat scutece, dar s─â nu m─â considera┼úi scutecel ┼čef. Sunt un om obi┼čnuit. Sunt un om ├«mplinitÔÇŁ, a declarat ├«n urm─â cu ceva vreme ┼×tefan B─ânic─â Jr. la Antena Stars.

Ca ╚Öi ├«n cazul celorlal╚Ťi mo╚Ötenitori ai s─âi, ╚śtefan a anun╚Ťat c─â va deveni tat─â tot ├«n cadrul unui concert. Mai precis, de Cr─âciun, la Sala Palatului! ╚śtefan ╚Öi Lavinia, actuala sa so╚Ťie, se iubesc din anul 2011, iar ├«n 2017 s-au c─âs─âtorit ├«n secret.

Citește și:

Povestea emo╚Ťionant─â a numelui ales de ╚śtefan B─ânic─â pentru fiul lui

Poze rare cu ┼×tefan B─ânic─â s─ârut├óndu-┼či so┼úia. Ce tandru e cu gravidu┼úa Lavinia

╚śtefan B─ânic─â, extrem de grijuliu cu so╚Ťia gravid─â! Iat─â cum i-am surprins

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Alexandru Arsinel batran
image
image
image
image
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
image png