Lavinia Pârva, sexy la 5 luni după ce a născut. Cum a topit fiecare kilogram acumulat în sarcină

image
Lavinia Pârva a luat câteva kilograme în plus pe timpul sarcinii de care speră să scape treptatFoto: Mihai Ionescu

Lavinia Pârva a reuşit să slăbească, lucru care fanilor ei li se părea ceva de neatins, având în vedere că solista a luat serios în greutate în sarcină. Soţia lui Ştefan Bănică a devenit pentru prima dată mămică la finele lunii mai, când a adus pe lume un băieţel. La scurt timp de la momentul naşterii, solista s-a apucat intensiv de sport, astfel că în doar cinci luni, bruneta şi-a recăpătat formele sexy cu care făcea furori în videoclipuri.

Soția lui Ștefan Bănică nu-și făcea griji din cauza faptului că silueta ei a avut serios de suferit. Şi dacă analizăm lucrurile acum, se pare că ştia ea rezolvarea. La momentul respectiv, bruneta se amuza pe seama greutăţii sale, din cauza retenţiei de apă, şi chiar găsise o comparație delicioasă: "Cineva se va amuză copios, peste câțiva ani, văzându-și mămica în postura Mamei Bamse", nota atunci nevasta lui Ştefan Bănică Jr.

image
Lavinia e topită după Alexandru, bebeluşul ei

Ambiţioasă cum o ştim, iată că Lavinia Pârva şi-a recâştigat statutul de bombă-sexy după ce a tras din greu la sală. Imagini cu ea de la ora de cycling sau în timp ce se luptă la aparate au fost publicate pe reţelele sociale.

Fanii au felicitat-o pentru că s-a montat să se antreneze cu un instructor personal pentru a redeveni suplă, aşa cum o ştiau. Tot pe rețelele sociale a postat Lavinia și o parte din meniul personalizat care a ajutat-o să aibă sub control mesele și caloriile din farfurie.

image
Lavinia Pârva după ce a reuşit să căştige lupta cu kilogramele acumulate în sarcină

"Bravo, Lavinia! Arată persoanelor care te-au criticat că acele kilograme n-au rămas acolo", aşa sună doar unul dintre mesajele de încurajare primite de brunetă.

image
Sarcina a transformat-o uluitor pe Lavinia Pârva

Cum a fost surpinsă Lavinia Pârva înainte cu câteva zile de a naşte

Fotoreporterii Click! au surprins-o prin Bucureşti pe Lavinia Pârva la mijlocul lunii mai, chiar înainte de a aduce pe lume primul ei copil. Cântăreaţa se afla în zona Timpuri Noi, la apartamentul în care a locuit dinainte să fie cu Bănică. Îmbrăcată în negru, cu paltonaş mov foarte cochet, solista s-a mişcat cu paşi de furnică spre vechea locuință. Din imagini, toată lumea a observat că sarcina a transformat-o uluitor pe Lavinia. Luase destul de mult  în greutate, iar gleznele i s-au umflat astfel încât încălţămintea sport a fost o soluţie de compromis în cazul ei. Cu mâna pe burtică şi extrem de grijulie pe unde calcă, cântăreaţa a luat-o pe străduţe, apoi s-a întâlnit cu mama ei. De la acel moment au trecut mai bine de 5 luni, iar Lavinia arată iar ca un fotomodel, semn că sportul şi regimul funcţionează perfect în cazul ei.  

image
Aşa arată acum Lavinia Pârva, la cinci luni de când a născut

Citeşte şi:

Lavinia Pârva a născut un băiețel. Ștefan Bănică a dat vestea cea mare. Ce nume va avea bebelușul

Lavinia Pîrva dă tot din casă: Ştefan Bănică e foarte "cool" în rolul de tătic

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg