Soția lui Florin Salam a pozat în Playboy! Câți bani a primit Roxana Dobre

Invitată în platoul unei emisiuni, cea care a devenit de curând soția lui Florin Salam cu acte în regulă, Roxana Dobre, a confirmat toate zvonurile, mărturisind că a apărut nu o dată, ci de 3 ori, pe coperta unei celebre reviste destinate adulților.

În cadrul emisiunii „Poliția Modei”, cu Iulia Albu și Ovidiu Buta, partenera lui Florin Salam a făcut o mărturisire din viața personală, în momentul în care în platou s-a discutat despre femeile care pozează dezbrăcate. Roxana Dobre a explicat atunci că și ea este una dintre ele, afirmând că a apărut de trei ori pe coperta unei reviste destinată exclusiv adulților.

Citește și: Fiica lui Florin Salam rupe tăcerea despre Roxana Dobre: «Se vorbesc fel și fel de chestii»

Soția lui Florin Salam a pozat în PlayBoy

Iulia Albu a completat, remarcând că unele dintre cele mai cunoscute vedete autohtone au acceptat să pozeze pentru Playboy și, deși unele au primit sume uriașe, altele au acceptat să facă acest lucru și fără a fi remunerate. 

În acel moment, Roxana Dobre a dezvăluit că acesta nu este cazul ei, mărturisind că nu ar fi trecut prin această experiență fără să fie plătită. Atunci, Iulia Albu a plusat și întrebat-o câți bani a primit ca să apară pe coperta Playboy.

Citește și: Petrecerea continuă în familia lui Florin Salam! Roxana împlinește 35 de ani

Câți bani a primit Roxana Dobre pentru a poza  în PlayBoy

Soția lui Florin Salam a ales discreția și nu a divulgat suma exactă, însă a dat de înțeles că banii respectivi i-au fost de mare ajutor. Roxana Dobre a mai explicat că a ajuns să pozeze în Playboy prin intermediul unui concurs la care a participat. 

Trei coperți chiar, da. Măi, să știi că pe vremea respectivă, când eram eu, m-au ajutat la ceva. (banii pe care i-a primit n.r) Nu, eu nu mă număr printre... (vedetele care au pozat pe gratis n.r). Așa nu acceptam niciodată. Dar a fost atunci și un concurs, la momentul respectiv și așa a progresat.”, a povestit Roxana Dobre la Antena Stars.

Vedete din România care au apărut în Playboy. Cine a fost cea mai bine plătită

Din România, în Playboy au mai pozat vedete precum Loredana Groza, Andreea Antonescu și Andreea Raicu, acestea primind sume impresonante pentru pictorialele lor, de ordinul miilor de euro.

În presă a apărut informația potrivit căreia cea mai „norocoasă” ar fi fost Andreea Antonescu, artista obținând atunci în jur de 30.000 de euro pentru fotografiile „deocheate”. Cel care a făcut dezvăluirea este un fost editor al publicației. De altfel, numărul revistei în care apare pictorialul ei a fost și cel mai vândut din România! 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net