Cununia religioasă a lui Florin Salam, nerecunoscută de Biserică? Iată motivele!

Ultima actualizare:

După mai mulți ani de relație alături de aleasa inimii sale, Florin Salam a devenit de curând soț cu acte în regulă. Manelistul și Roxana Dobre au avut parte de nunta ca în povești mult visată, însă au ignorat câteva detalii care pot face ca ceremonia religioasă să nu fie recunoscută de Biserică!

Florin Salam a pășit miercuri, 1 iunie, în fața altarului de mână cu Roxana Dobre, femeia alături de care și-a întemeiat o familie și care i-a dăruit trei copii. Deși au o relație de mai bine de 8 ani, cei doi au decis abia acum să devină soți și în fața lui Dumnezeu.

Citește și: Meniu de 5* și decor de basm la nunta lui Florin Salam. Cine cântă pentru „regele manelelor”

Cununia religioasă a lui Florin Salam, nerecunoscută de Biserică?

Cu toate acestea, există câteva detalii controversate care ar putea face ca ceremonia cununiei religioase să nu fie recunoscută de Biserica Ortodoxă Română. Potrivit Antena 3, Înalt Preasfințitul Teodosie ar fi decis să nu le dea binecuvântarea celor doi pentru nuntă, deoarece evenimentul a fost organizat într-o zi de post.

Mai mult de atât, cei doi ar fi oficiat cununia religioasă într-o biserică ce îi aparține unui fost preot, eliminat din BOR, care a construit lăcașul pe cont propriu. Cu toate acestea, pe invitația de la nuntă a fost trecută drept locație o altă biserică.

Citește și: Mireasa lui Salam arată ca o regină! Roxana Dobre, adusă la nuntă cu un Rolls de 500.000€

Astfel, luând în calcul aceste detalii, Biserica Ortodoxă Română nu ar recunoaște în prezent uniunea celor doi în fața lui Dumnezeu.

Evenimentul a fost unul cu fast, organizat pe o plajă de pe litoralul din Mamaia Nord, deși soții și-ar fi dorit inițial să se căsătorească în Dubai. Cu toate acestea, pandemia și moartea neașteptată a fratelui lui Florin Salam au dus la amânarea ceremoniei, care era planificată încă din 2020.

Chiar și așa, stațiunea românească este cunoscută pentru prețurile piperate, astfel că manelistul a scos, cu siguranță, din buzunar, o sumă impresionată pentru a se asigura că una dintre cele mai fericite zile din viața lui e sărbătorită așa cum se cuvine. Ulterior, petrecerea a fost mutată într-un club exclusivist din stațiunea anterior menționată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net