Cât a încasat Alex Velea de la mireasa Roxana Dobre, pentru o dedicație? VIDEO

Alex Velea s-a numărat printre artiștii care au făcut spectacol la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre. Regele manelelor a plătit pentru plăcerea lui și nu s-a uitat la bani când a venit vorba de dedicații, dar nici mireasa nu s-a abținut!

De la marele eveniment au apărut sute de poze și filmări, însă unul a devenit viral extrem de repede! În imaginile surprinse de unul dintre invitați, Alex Velea a primit un teanc de bani de la mireasa Roxana Dobre. Inițial, artistul nu a vrut să accepte banii, dar Roxana nu s-a lăsat și i-a pus tot fișicul în mână, după ce i-a spus, vehement, pentru cine să facă dedicația.

Nu rata: Sabina, sora lui Bădălău, a strălucit ca o zeiță la nunta lui Salam!

Melodia „Minim Doi” a făcut furori, iar mireasa a dansat și a cântat toate versurile, semn că este o mare fană a artistului. Alex Velea nu s-a putut abține și le-a spus celor doi că îi iubește, iar toți invitații au auzit mesajul său. Se pare că relațiile dintre ei sunt foarte apropiate, însă nu se știe de când sunt prieteni.

Alex Velea, mesaj de suflet pentru Florin Salam și Roxana Dobre, la nunta lor

„Vă iubesc mult, să aveți parte de tot ce vă doriți. Pentru Florin și Roxana, să aveți parte de tot ce vă doriți în viața asta. Vă mulțumim și vă dorim distracție plăcută la acest eveniment special”, a transmis Alex Velea, la microfon.

Vezi și: Motivul pentru care Bădălău a venit fără Bianca Drăgușanu la nunta lui Salam!

Nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre a fost, cu siguranță, cel mai așteptat eveniment monden al anului, mai ales că nu se știa niciun detaliu despre nunta care a avut locc pe 1 iunie 2022 la malul mării. Printre artiștii care au mai cântat se numără și Diana Matei, alături de soțul său, Marian Cleante și taraful cu același nume, Carmen Chindriș, Betty, fiica lui Florin Salam, dar și Jador, care a plecat printre primii de la NUBA.

Cât s-a dat dar la nunta „regească”

Cu toate acestea, Jador nu a participat la eveniment doar în calitate de artist, ci și în calitate de invtat, dat fiind faptul că este coleg de breaslă cu Florin Salam. Artistul a fost întrebat cât a scos din buzunar pentru nunta celor doi, însă a fost dat de gol de unul dintre prietenii săi. Pentru distracția care a durat doar câteva ore, artistul a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de două mii de euro.

"Cum aş putea eu să vorbesc de bani, când eu am fost amărât? Cum aş putea eu să vorbesc vreodată de sume de bani, chiar dacă aş fi milionar sau orice aş fi”, a spus Jador.

"A dat 2000 mii la masă”, a completat prietenul său, notează Cancan.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Scoala distrusa in regiunea Herson FOTO Profimedia
Contraofensiva din Herson FOTO Captură video jpg
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg