Motivul pentru care Bădălău a venit fără Bianca Drăgușanu la nunta lui Salam!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au împăcat și nu prea! Cert este că omul de afaceri din Bolinitin Vale nu o ia nici acum cu el pe Bianca Drăgușanu la evenimetele publice importante din viața lui. Și la nunta Florin Salam, fratele său de „nebunii”, Gabi Bădălău a venit tot neînsoțit. Se pare că manelistul i-ar fi pus embargo lui Bădălău să nu care cumva să o aducă pe Bianca la nuntă, după ce aceasta i-a surprins, recent, la petrecerea de burlaci, în compania unor domnișoare titrate de oraș.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, mai mult despărțiți decât împreună Sursa: Instagram
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, mai mult despărțiți decât împreună Sursa: Instagram

Gabi Bădălău a anunțat pe Instagram că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, însă apoi a făcut pressing, din nou, la inima acesteia. Prin urmare, s-au împăcat, s-au despărțit, cei doi amorezi fiind într-un continuu du-te/vino! Cert este că Bianca Drăgușanu a fost din sărită din schemă, de această dată și la nunta lui Florin Salam.

Gabi Bădălău a apărut singur și cam trist la nunta manelistului cu frumoasa Roxana Dobre. De fapt, singurele persoane cu care a socializat au fost Sabina, sora lui, și soțul acesteia.  Diva showbiz-ului s-a pozat pe Instagram cu fiica sa, căreia i-a făcut surprize inedite în aceste zile. Însă cam atât!

Dacă la nunta Sabinei, sora lui Gabi Bădălău, din urmă cu puțin timp, Bianca nu a fost invitată, pasămite, din cauza viitoarei soacre, care nu o are deloc la inimă, milionarul și-a luat inima în dinți și a dus-o în Bolintin Vale, chiar la nunta lui Nicole Cherry, unde se afla și sora afaceristului.

De această dată, însă, când credeam că totul începe să meargă ca pe roate, nu a luat-o la fastuoasa nuntă a lui Florin Salam. Motivul? Ei bine, manelistul ar fi bătut obrazul și ar fi sugerat că mai bine ca blonda să nu fie prezentă, mai ales că l-a prins cu pantalonii în vine, în compania unor domnișoare care nu prea semănau cu Roxana Dobre.

Conform declarațiilor fetelor de oraș, Bianca a sosit ca o vijelie la fața locului și ar fi împărțit, furioasă, pumni și bastoane, inclusiv iubitului Gabi Bădălău, care a ieșit cel mai șifonat din altercație. Ulterior însă, Bianca a dat lămuriri și a negat vehement că ar fi folosit violența în acele împrejurări.

Cert este că de atunci, Florin Salam nu vrea să o mai vadă în ochi pe Bianca Drăgușanu și i-a dat embargo lui Bădălău să vină cu ea la nuntă! Afaceristul a petrecut de unul singur la nunta lui cântărețului.

Florin Salam și iubita sa, Roxana Dobre, s-au căsătorit pe 1 iunie, la malul mării, după opt ani de relație. Florin i-a făcut Roxanei o nuntă de vis, pe plaja de la Nuba, acolo unde au avut loc atât cununia civilă, cât și cea religioasă. Petrecerea de mare fițe, cu invitați unul și unul, a continuat până în zori, cu muzică turcească și meniu exclusivist.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net