Motivul pentru care Bădălău a venit fără Bianca Drăgușanu la nunta lui Salam!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au împăcat și nu prea! Cert este că omul de afaceri din Bolinitin Vale nu o ia nici acum cu el pe Bianca Drăgușanu la evenimetele publice importante din viața lui. Și la nunta Florin Salam, fratele său de „nebunii”, Gabi Bădălău a venit tot neînsoțit. Se pare că manelistul i-ar fi pus embargo lui Bădălău să nu care cumva să o aducă pe Bianca la nuntă, după ce aceasta i-a surprins, recent, la petrecerea de burlaci, în compania unor domnișoare titrate de oraș.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, mai mult despărțiți decât împreună Sursa: Instagram
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, mai mult despărțiți decât împreună Sursa: Instagram

Gabi Bădălău a anunțat pe Instagram că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, însă apoi a făcut pressing, din nou, la inima acesteia. Prin urmare, s-au împăcat, s-au despărțit, cei doi amorezi fiind într-un continuu du-te/vino! Cert este că Bianca Drăgușanu a fost din sărită din schemă, de această dată și la nunta lui Florin Salam.

Gabi Bădălău a apărut singur și cam trist la nunta manelistului cu frumoasa Roxana Dobre. De fapt, singurele persoane cu care a socializat au fost Sabina, sora lui, și soțul acesteia.  Diva showbiz-ului s-a pozat pe Instagram cu fiica sa, căreia i-a făcut surprize inedite în aceste zile. Însă cam atât!

Dacă la nunta Sabinei, sora lui Gabi Bădălău, din urmă cu puțin timp, Bianca nu a fost invitată, pasămite, din cauza viitoarei soacre, care nu o are deloc la inimă, milionarul și-a luat inima în dinți și a dus-o în Bolintin Vale, chiar la nunta lui Nicole Cherry, unde se afla și sora afaceristului.

De această dată, însă, când credeam că totul începe să meargă ca pe roate, nu a luat-o la fastuoasa nuntă a lui Florin Salam. Motivul? Ei bine, manelistul ar fi bătut obrazul și ar fi sugerat că mai bine ca blonda să nu fie prezentă, mai ales că l-a prins cu pantalonii în vine, în compania unor domnișoare care nu prea semănau cu Roxana Dobre.

Conform declarațiilor fetelor de oraș, Bianca a sosit ca o vijelie la fața locului și ar fi împărțit, furioasă, pumni și bastoane, inclusiv iubitului Gabi Bădălău, care a ieșit cel mai șifonat din altercație. Ulterior însă, Bianca a dat lămuriri și a negat vehement că ar fi folosit violența în acele împrejurări.

Cert este că de atunci, Florin Salam nu vrea să o mai vadă în ochi pe Bianca Drăgușanu și i-a dat embargo lui Bădălău să vină cu ea la nuntă! Afaceristul a petrecut de unul singur la nunta lui cântărețului.

Florin Salam și iubita sa, Roxana Dobre, s-au căsătorit pe 1 iunie, la malul mării, după opt ani de relație. Florin i-a făcut Roxanei o nuntă de vis, pe plaja de la Nuba, acolo unde au avut loc atât cununia civilă, cât și cea religioasă. Petrecerea de mare fițe, cu invitați unul și unul, a continuat până în zori, cu muzică turcească și meniu exclusivist.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net