Gabi Bădălău s-a despărțit de Bianca Drăgușanu: «Nepotrivirea de caracter»

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au spus ,,Adio"! Afaceristul a făcut anunțul în urmă cu puțin timp pe Instagram și a invocat drept motiv ,,nepotrivirea de caracter", însă problema dintre blondină și afacerist este mult mai spinoasă de atât. 

image
Gabi Bădălău s-a despărțit de Bianca Drăgușanu: «Nepotrivirea de caracter»

Gabi Bădălău a anunțat recent, prin intermediul rețelelor de socializare, că relația cu Bianca Drăgușanu este istorie. Afaceristul a oferit și motivul oficial pentru care el și blondina au decis să meargă pe drumuri separate și anume ,,nepotrivirea de caracter", totuși problema este desigur mult mai complexă. Iată care este declarația oficială a lui Bădălău:

,,După o lungă perioadă de timp, în care am fost implicat într-o relație,...în urma nepotrivirii de caracter, am decis să rămânem amici, să rămânem cu lucrurile frumoase și să ne vedem fiecare de planurile noastre de viitor separați",  spus fostul iubit al Biancăi. 

image
Bădălău s-a despărțit de Bianca

Care ar fi adevăratul motiv pentru care Bădălău a anunțat oficial despărțirea de Bianca

Gestul lui Gabi Bădălău de a oferi o declarație oficială, în ceea ce privește despărțirea dintre el și Bianca este unul destul de bizar, având în vedere că afaceristul evită să-și afișeze viața personală pe Instagram.

Este posibil ca motivul real al afaceristului pentru care a dorit să facă publică despărțirea de Bianca Drăgușanu să fie de fapt cel mai recent scandal cu mama copiilor săi Claudia Pătrășcanu. 

Citește și Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, discuție aprinsă cu privire la sarcină

După declarațiile recente ale Claudiei Pătrășcanu, Bădălău este în pericol de a pierde dreptul de a petrece timp cu proprii săi copii. Este oare anunțul oficial despre despărțirea de Bianca un strigăt disperat pentru a recâștiga încrederea Claudiei Pătrășcanu? 

Solista a dat un comunicat de presă ieri, în care făcea acuzații extrem de grave la adresa lui Bădălău și afirma că stilul de viață controversat al acestuia, nu i-ar permite să fie un tată îndeajuns de grjuliu.

Cel mai probabil Bădălău vrea de fapt să-și curețe imaginea în fața familiei sale, care au detestat-o dintotdeauna pe Bianca și să le arate că se face ,,băiat cuminte". 

stanga
dreapta
gabi badalau copii nunta 1 png
bianca dragusanu si gabi badalau
claudia patrascanu badalau jpg
badalau bun3 JPG
badalau 7 JPG
gabi badalau bianca dragusanu jpeg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
claudia patrascanu gabi badalau jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
claudia patrascanu gabi badalau jpeg
2 claudia patrscanu gabi badalau copii jpg jpeg
gabi badalau jpeg
2 claudia patrascanu si gabi badalau copii 2 jpg jpeg
2 claudia patrascanu si gabi badalau copii 3 jpg jpeg

Acuzațiile Claudiei Pătrășcanu la adresa lui Bădălău

Unul dintre cele mai tulburătoare episoade povestite de Claudia a fost acela când, în noaptea scandalului din apartamentul din Pipera, Bădălău a sunat-o plângând pentru că nu mai știa dacă a adus copiii acasă, după programul de vizită. 

„Relatez pe scurt cele petrecute: în seara zilei de 20 februarie, probabil pe fondul tulburărilor psihiatrice cauzate de ceea ce consumă în mod frecvent și despre care s-a scris și în presă cu ocazia scandalului în care a fost implicat în seara zilei de 14 aprilie, dl. Bădălău m-a sunat plângând, să mă întrebe dacă mi-a adus copiii ( după finalizarea programului de legături personale).

Citește și Claudia Pătrășcanu, despre noaptea cu alcool a lui Bădălău: «Nu mai știa dacă mi-a adus copiii»

El nu mai știa dacă mi-a adus copiii, era disperat, nu mai știa ce a făcut cu copiii noștri! A doua zi, mi-a spus că și-a pierdut cunoștința, susținând că a alunecat pe o sticlă și s-a lovit la cap...”, a declarat Claudia.

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
emil rengle
BeFunky collage (2) jpg
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub anda adam png
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png