Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, discuție aprinsă cu privire la sarcină

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu ar fi avut o întâlnire secretă cu Gabi Bădălău, în care ar fi discutat aprins cu privire la faptul că blondina este însărcinată. Acesta ar fi fost de fapt și motivul real pentru care Bianca a declanșat un scandal de proporții la petrecerea deocheată a afaceristului.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, discuție aprinsă cu privire la sarcina blondinei
Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, discuție aprinsă cu privire la sarcina blondinei

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-ar fi întâlnit în taină pentru a avea o discuție foarte sinceră despre ce urmează în relația lor, din moment ce blondina este însărcinată cu afaceristul. 

Din surse apropiate celor doi, Click! a aflat că negocierile dintre Bianca și Bădălău, pentru o relație armonioasă în care ar apărea în peisaj și copii cuplului, nu ar fi decurs așa cum și-ar fi dorit diva. Se pare că afaceristul ar cam fi dus-o de nas pe Bianca și i-ar fi făcut iluzii, căci Bădălău nu avea de gând să renunțe la viața de aventurier. 

Citește și Bianca Drăguşanu, primele imagini cu burtica de gravidă

În primă fază, Bădălău ar fi încercat să o convingă pe Bianca Drăgușanu să aibă un copil împreună, promițându-i probabil că va trece peste voința familiei și o va lua de soție pe divă. Deși blondina nu voia să mai aibă un copil, s-ar fi lăsat înduplecată de promisiunile lui Bădălău și s-ar fi supus mai multor tratamente de fertilizare, în Turcia, pe care a cheltuit peste 100.000 de euro. 

Bianca Drăgușanu a pierdut o sarcină cu Cătălin Botezatu

Click! a relatat despre faptul că Bianca Drăgușanu a încercat de mai multe ori să rămână însărcinată cu bărbații de care a fost nebunește îndrăgostită. Blondina a suferit drama de a pierde o sarcină cu marea ei iubire, Cătălin Botezatu, iar cu Alex Bodi a încercat în zadar să rămână însărcinată prin înseminare artificială.

Bianca Drăgușanu e însărcinată cu gemeni

Iată că, fix atunci când se aștepta mai puțin, Bianca Drăgușanu a rămas însărcinată cu Gabi Bădălău și parcă visul unei familii alături de acesta începea să se contureze din ce în ce mai clar. Mai mult, tot Click! a aflat că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată cu gemeni. Puteți citi mai multe detalii despre subiect AICI.

Citește și Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, părinți de gemeni!

Bianca Drăgușanu l-a confruntat pe afacerist după scandalul petrecerii

Din păcate, Gabi Bădălău a dezamăgit-o profund pe Bianca atunci când aceasta l-a prins pe afacerist, cu pantalonii în vine, la o petrecere erotică, în compania mai multor domnișoare.

Click! a mai aflat că Bianca Drăgușanu l-a confruntat la acel moment pe Gabi Bădălău, deoarece, deși ea a rămas însărcinată la rugămințile sale, afaceristul nu se comportă deloc precum un viitor tătic. 

Având în vedere că Bianca rămăsese însărcinată la insistențele afaceristului, este lesne de înțeles cum blondina a văzut negru în fața ochilor de furie și l-a fugărit pe iubitul infidel cu o bâtă de baseball. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net