Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, părinți de gemeni!

Click! a intrat în posesia unor noi informații cu privire la întreaga confuzie generată de cuplul format din partenerii Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău - ba e însărcinată, ba nu este! Iată ce spun apropiații vedetei TV!

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își țin admiratorii în șah cu privire la sarcina fostei prezentatoare TV. Deși Bianca nu a vorbit în mod direct pe marginea subiectului, aceasta a dat de înțeles că, într-adevăr, s-ar afla într-o perioadă mai specială din viața ei, în care este mult mai sensibilă, confirmând astfel toate ipotezele.

De celalată parte însă, cel ce se presupune că ar trebui să fie „fericitul tătic”, Gabi Bădălău, a declarat în exclusivitate pentru Click! că cea de care s-a tot despărțit și împăcat nu ar fi, de fapt, însărcinată. Explicațiile lui Gabi Bădălău pot fi urmărite AICI.

Bianca Drăgușanu, însărcinată cu gemeni?

Ce ne facem însă când apropiații Biancăi Drăgușanu au altă variantă? După ce a anunțat că Bianca Drăgușanu este însărcinată, Click! a intrat în posesia mai multor informații potrivit cărora fosta asistentă TV ar fi sigur gravidă și, mai mult decât atât, ar avea gemeni!

Tot publicația noastră a făcut lumină și cu privire la încercările repetate ale Biancăi de a rămâne din nou însărcinată, aceasta având „la activ” în jur de 4 inseminări artificiale. Acum, sursele noastre ne-au dezvăluit că Drăgușanu ar fi cheltuit o sumă astronomică pentru a-i face un frățior sau o surioară Sofiei, fetița pe care o are din mariajul cu Victor Slav.

Cât a plătit Bianca Drăgușanu pentru inseminările artificiale

Bianca Drăgușanu ar fi încercat, nu de azi de ieri, să devină din nou mamă, iar dacă minunea a întârziat să apară pe cale naturală, aceasta a apelat la ajutorul științei. În total, Bianca ar fi dat peste 100.000 de euro pe inseminările artificiale, pe care le-a făcut la o clinică din Turcia.

În cele din urmă, încercările sale par că au dat roade și se pare că dorința ei prinde contur. Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu a ales să nu vorbească momentan pe marginea subiectului, bucurându-se de relaxare în Dubai, alături de mama ei, dar și de fiica în vârstă de 5 ani. Jurnaliștii Click! i-au „monitorizat” activitatea și au făcut rost și de primele imagini în care Bianca apare cu burtica de gravidă. Desigur, momentan nu se observă sarcina, însă atitudinea vedetei TV pare ușor schimbată, per total, așa cum am menționat și anterior.

Citește și: E sau nu însărcinată? Bianca Drăgușanu s-a filmat în timp ce făcea un lucru periculos, interzis gravidelor!

Bianca Drăgușanu, o sarcină pierdută cu Botezatu și mai multe inseminări cu Alex Bodi

În timp ce ea se află în vacanță, în România presa vuiește pe marginea subiectului. După ce  am aflat că Bianca Drăgușanu s-a chinuit un an întreg să rămână însărcinată cu Bădălău, se pare că el nu e singurul partener alături care fosta asistentă TV s-a văzut mamă. Click! a dezvăluit de curând că aceasta a fi pierdut o sarcină în timpul relației ei cu Cătălin Botezatu și că voia să îl facă tătic și pe Alex Bodi, de care a divorțat cu scandal, acuzându-l de violență domestică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net