Bianca Drăgușanu și-a corupt și mama! Pentru ce intervenții estetice se pregătește Madi Drăgușanu

Ultima actualizare:

Nu mai este un secret faptul că Bianca Drăgușanu este adepta operațiilor estetice, aceasta îmbunătățindu-și considerabil aspectul fizic prin intermediul vizitelor dese la medicul estetician. Mai nou însă, Bianca vrea să o inițieze și pe mama ei, Madi Drăgușanu, în această „practică”. Iată pentru ce intervenții se pregătește mama Biancăi! 

Mama Biancăi Drăgușanu, pe mâna medicului estetician Foto: Arhivă personală
Mama Biancăi Drăgușanu, pe mâna medicului estetician Foto: Arhivă personală

Bianca Drăgușanu s-a decis să o aducă și pe mama ei în cabinetul medicului estetician, și nu doar pentru a o „susține” pe ea în timpul procedurilor, ci chiar pentru câteva schimbări la nivelul feței!

Pentru ce intervenții estetice se pregătește mama Biancăi Drăgușanu

Fosta asistentă TV se află în prezent în Dubai alături de fiica ei, Sofia, dar și de mama ei, însă a mărturisit că are planuri mari atunci când se va întoarce în București. De data aceasta însă, cea care va ajunge pe mâna medicilor esteticieni este chiar mama ei.

Un medic estetician în care Bianca are deplină încredere se va afla în Capitală în perioada următoare, astfel că aceasta a decis să îi facă programare mamei ei pentru mai multe intervenții estetice. Printre acestea se numără un eventual lifting facial, dar și mai multe injecții cu botox și acid hialuronic, plus o intervenție la nivelul mâinilor. Totul, bineînțeles, după consultul rigoare realizat de specialist.

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit mama! Ce mesaj i-a transmis în această zi specială

Am de gând să o duc pe mama pentru că vreau să-i fac neapărat o consultație pentru că s-ar putea să intervenim cu un lifting facial. Vine vara și trebuie neapărat să-i fac injectări, mai exact botox, acid hialuronic la buze, mezoterapie la mâini...”, a declarat Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Madi Drăgușanu nu ar fi străină de astfel de intervenții

Se pare însă că nu este prima dată când mama fostei asistente TV trece prin astfel de proceduri. În urmă cu câteva săptămâni, tot la îndrumarea fiicei ei, Madi Drăgușanu a apelat deja la o ședință de mezoterapie și și-ar fi injectat și botox, pentru a-și menține înfățișarea tânără. Amintim că mama Biancăi s-a luptat vreme de trei ani cu o boală cumplită, cancerul de piele, pe care a reușit să o învingă.

Citește și: FOTO EXCLUSIV Mama Biancăi Drăgușanu a învins cancerul și radiază lângă nepoțică

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apa vie izvor munte png
image
image
image
image
image
image
image png
image png
andrei versace a murit jpg
ilona jpg
banner mirabela dauer png
iulia vantur colaj instagram jpg
andrei versace a murit jpg
andrei versace jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net