Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit mama! Ce mesaj i-a transmis în această zi specială

Ultima actualizare:
Bianca Drăgușanu i-a urat mamei sale toate cele bune cu ocazia zilei de naștere a acesteia
Bianca Drăgușanu i-a urat mamei sale toate cele bune cu ocazia zilei de naștere a acesteia

Zi specială în familia Biancăi Drăgușanu! Vedeta și-a sărbătorit mama duminică, 2 decembrie, iar cu ocazia zilei de naștere a celei care i-a dat viață, aceasta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj cu adevărat special. Bianca a dorit să împărtășească și cu prietenii săi virtuali acest moment, urându-i mamei sale un călduros „La mulți ani” pe contul său de Facebook.

Bianca Drăgușanu este în relații foarte bune cu familia sa, sora și mama ei fiind nelipsite din viața vedetei. Fosta prezentatoare TV participă alături de sora sa, Oana, în cadrul emisiunii „Asia Express”. Cele două sunt apropiate și petrec mult timp împreună, motiv pentru care au acceptat această provocare ca echipă.

De asemenea, Bianca se bucură și de influența pozitivă a mamei sale în viața ei, pentru care este extrem de recunoscătoare. Cu ocazia zilei de naștere a celei care i-a dat viață, vedeta a ținut să-i transmită acesteia gândurile sale bune, urmate de o dezvăluire emoționantă. Bianca a susținut că pentru ea, mama sa este îngerul ei păzitor.

„La mulți ani, mama mea scumpă, dragă, bună și frumoasă! Ești îngerul meu păzitor, te iubesc!”, a scris Bianca pe rețelele de socializare. „Vă mulțumesc din suflet, copiii mei dragi! Sunteți viața și sufletul meu, fără voi viața mea nu ar fi existat!”, a venit prompt și răspunsul mamei Biancăi, care a fost asaltată de urări și din partea admiratorilor fiicei sale.


    Bianca Drăgușanu i-a urat mamei sale toate cele bune cu ocazia zilei de naștere a acesteia Foto: Facebook
Bianca Drăgușanu i-a urat mamei sale toate cele bune cu ocazia zilei de naștere a acesteia Foto: Facebook

Bianca Drăgușanu și-a lăsat fetița în grija mamei sale

Pe lângă sfaturile bune pe care i le dă fiicei sale, mama Biancăi reprezintă și un real ajutor atunci când vine vorba de micuța Sofia, fetița pe care vedeta o are din relația ei cu Victor Slav. Mai mult decât atât, pe toată perioada în care va filma pentru emisiunea „Asia Express”, Bianca a decis să o lase pe cea mică în grija mamei sale, și nu în compania lui Victor.

Deși au hotărât să aibă o relație amicală de dragul fetiței lor, Bianca a hotărât totuși să o lase pe Sofia în grija mamei sale, neștiindu-se exact motivele, având în vedere că cei doi se înțeleg bine în prezent. „Se înțeleg mai bine acum decât în trecut. Chiar au o relație civilizată, s-au întâlnit chiar ieri, când Victor a venit să vadă fetița. Totul decurge normal, nu au program de vizită sau chestii de genul ăsta, Victor e binevenit în casa Biancăi de fiecare dată când vrea să vadă copilul, fătă excepție. Sunt doi oameni maturi care știu să-și rezolve problemele. Acum sunt amândoi liniștiți, nu e loc de ranchiună sau de resentimente, apele s-au așezat”, explica o sursă din apropierea Biancăi, în urmă cu ceva vreme.

Bianca Drăgușanu are o relație bună cu familia sa
Bianca Drăgușanu are o relație bună cu familia sa
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net