Fetița Biancăi Drăgușanu îi calcă pe urme mamei ei! Sofia este copia fidelă a vedetei

Ultima actualizare:

Deși s-a tot spus, de-a lungul timpului, că fetița pe care o au Bianca Drăgușanu și Victor Slav ar fi copia fidelă a tatălui ei, atitudinea e cu siguranță împrumutată de la mamă! Iată cum a fost surprinsă micuța Sofia în cele mai recente imagini!

Ipostaza inedită în care a fost surprinsă fetița Biancăi Drăgușanu Foto: Instagram
Ipostaza inedită în care a fost surprinsă fetița Biancăi Drăgușanu Foto: Instagram

Bianca Drăgușanu și-a dus fetița de curând într-una dintre destinațiile ei preferate de vacanță, Dubai, acolo unde cele două au ieșit la plajă „ca fetele” și au petrecut timp de calitate împreună.

Fetița Biancăi Drăgușanu, „divă” la 6 ani

Sofia, în vârstă de 6 ani, a crescut și e deja o domnișoară cochetă, iar în cele mai recente imagini se poate observa cum a împrumutat din gesturile mamei ei, dar și din stilul ei de a poza.

Îmbrăcată într-un costum de baie colorat, format din două piese, micuța s-a afișat extrem de sigură pe ea în fața camerei de fotografiat, cu o atitudine pe măsură. Cu mâna în șold și o băutură din nucă de cocos în mână, Sofia s-a lăsat fotografiată extrem de încrezătoare, postura sa părând să fie inspirată din stilul mamei ei de a poza.

În altă imagine, fetița apare alături de Bianca Drăgușanu, cele două trimițându-și un pupic. Mai mulți internauți au observat, de asemenea, că Sofia părea ușor machiată în poza respectivă, cu ruj și probabil ceva rimel în zona ochilor, semn că „fetele” au avut o zi plină, cu distracție și experiențe noi. 

La scurt timp, Bianca pare însă să își fi dezactivat comentariile din dreptul postării cu fetița ei. „E vineri. Te iubesc până la cer și înapoi.”, a scris Drăgușanu, în mediul online, alături de fotografiile în care apare Sofia.

Citește și: Fetița Biancăi Drăgușanu, model la 5 ani! Cât de frumoasă este Sofia

Bianca Drăgușanu a născut prin cezariană

Bianca Drăgușanu a devenit mamă pentru prima oară în 2016, atunci când a venit pe lume, prin cezariană, micuța Sofia Natalia, rezultată din povestea de iubire a fostei asistente TV cu Victor Slav. Dragostea celor doi a fost „cu năbădăi”, presarată cu certuri și chiar și un divorț. Lucrurile nu s-au terminat aici însă!

Cei doi s-au căsătorit în 2013, au divorțat doar un an mai târziu, în 2014, însă ulterior au mai dat o șansă relației, iar așa a venit pe lume și fetița lor. Împăcarea nu a durat mult timp însă, cei doi separându-se din nou, în 2018.

În prezent, cei doi au o relație bună, de dragul fiicei lor, deși au fost protagoniștii mai multor scandaluri, de-a lungul timpului, în care și-au adus acuzații reciproce.

Citește și: EXCLUSIV Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre starea de sănătate a Sofiei! Micuţa de 5 ani a suferit o anestezie generală, pentru a fi operată

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net