EXCLUSIV Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre starea de sănătate a Sofiei! Micuţa de 5 ani a suferit o anestezie generală, pentru a fi operată

Ultima actualizare:

Ziua de joi a fost cu mari emoții pentru Bianca Drăgușanu. Fiica ei a suferit o intervenție de îndepărtare a polipilor, pentru care a fost necesară anestezie generală. Intervenția a durat 40 de minute și nu i-a fost frică. Iată cum a reușit vedeta să-și facă copilul să fie atât de curajos!

cub bianca dragusanu sofia animat gif

Majoritatea copiilor se confruntă cu această problemă: polipii. Din cauza lor nu pot respira bine, iar creșterea maximă a vegetaţiilor (polipilor) are loc în jurul vârstei de 5-6 ani, acesta fiind și momentul propice pentru operaţie. În termeni medicali, intervenția de îndepărtare a polipilor se numește adenoidectomie și se realizează doar sub anestezie generală. 

Pentru că respira pe gură și sforăia ca un om mare, fiica Biancăi Drăgușanu a trecut vineri dimineața, 11 martie, printr-o astfel de intervenție, la un spital de stat din Capitală, despre care Bianca spune că semăna cu un spital privat, datorită dotărilor, serviciilor și specialiștilor pe care i-a întâlnit. 

Bianca Drăguşanu şi fiica ei, Sofia, la ziua vedetei foto: Instagram
Bianca Drăguşanu şi fiica ei, Sofia, la ziua vedetei foto: Instagram

"Sofia a fost operată joi dimineața. La ora 8 a început intervenția și a durat maxim o oră. Doamna doctor Diana Ionescu a operat-o, totul a fost ok, inclusiv condițiile din spital. La Spitalul Victor Gomoiu totul a fost perfect, sincera să fiu, am crezut că sunt la privat. Servicii foarte bune! Extraordinar de curat, extraordinar de ok pentru copilașii care ajung aici", a povestit Bianca, pentru Click!.

Bianca a pregătit-o de anul trecut pe Sofia pentru operaţie

Sofia are cinci ani, iar o intervenție de acest gen poate fi traumatizanta pentru un copil. Mai ales când este vorba despre una realizată sub anestezie generală. 

"A fost prima ansestezie generală din viata ei și sper că și ultima. Nu e ușor, însa eu am pregătit-o pe Sofia încă de anul trecut când am aflat că o vom opera.  I-am spus că o să aibă un fluturaș în mână care o să o adoarmă, apoi, când se trezește, noi vom fi lângă ea, iar fluturașul o să-l găsească tot acolo. A fost foarte curajoasă. Dar o să vă spun ce m-a mai ajutat. Că parcă nimic nu e întâmplător! Recent am operat-o pe cățelușa noastră, pe Chanel. A avut probleme cu doi dințișori si a avut și ea nevoie de intervenție sub anestezie, așa că am pregătit-o cu cățelușa,  i-am spus că și ea trebuie să fie curajoasă,  și nu s-a speriat deloc. Am noroc că nu sunt o mamă panicată, am avut noroc că am avut-o și pe bunica alături de noi, a venit și tatăl ei. A fost foarte bine", ne-a spus Bianca.

Operația copilului, mai ieftină comparativ cu cea a câinelului!

 Intervenția costat destul de mult, Sofia nu are voie să iasă din casă și are o alimentație .

"A costat ceva. Nu au existat decontări sau reduceri. Nu vă pot spune suma exacta, însă comparabil cu suma achitată la veterinar, a fost mult mai ieftină. Pentru Chanel, am dat 2.000 de lei să-i scoată doi dinți, detartraj și un cip.  Mai ieftin la copil. Avem 7 zile de antibiotic, nu are voie sa iasă din casă și mănâncă totul pasat. Acum Sofia respiră mult mai bine", a mai povestit Bianca Drăgușanu.   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net