Surpriză! Cum arată, cu adevărat, Bianca Drăguşanu doar într-o pereche de bikini minusculi!

Bianca Drăguşanu se mândreşte cu formele ei şi nu ratează nicio ocazie să îşi expună decolteul generos sau abdomenul lucrat la sală. Recent, blonda a fost în vizită la un salon de înfrumuseţare, unde a făcut o serie de tratamente corporale. Bianca a publicat imagini needitate cu ea, de la una dintre şedinţe, în care apare doar într-o bustieră şi o pereche de bikini minusculi. 

bianca dragusanu 4 jpg
Bianca Drăguşanu foto: Instagram

Bianca Drăguşanu face orice pentru a arăta perfect. Vedeta a apelat de multe ori la operaţii estetice, ţine diete şi merge la sală. Din rutina Biancăi de înfrumuseţare nu puteau să lipsească nici tratamentele corporale, care o ajută să îşi modeleze trupul. Aşa se face că, recent, blonda a mers la un salon pentru a face o serie de astfel de proceduri. 

stanga
dreapta
bianca dragusanu bikini 2 png
bianca dragusanu bikini 3 png
bianca dragusanu bikini png

De acolo, Bianca a publicat, pe InstaStory, imagini cu ea din timpul unei şedinţe. Diva apare într-o bustieră şi un bikini negre, întinsă pe o masă. Din imagini, se poate observa cu uşurinţă că Bianca are un corp perfect: abdomen plat, posterior bombat, talie minusculă. 

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălăi s-au despărţit, după o petrecere a burlacilor

Aceste cadre sigur îl vor face pe Gabi Bădălău să suspine. Afaceristul din Bolintin Vale şi Bianca s-au despărţit de curând, după ce blonda l-a prins pe Bădălău la o petrecere a burlacilor, dată de Florin Salam, unde au venit şi mai multe fete de oraş. 

stanga
dreapta
bianca dragusanu si gabi badalau
bianca badalau 2 jpg
bianca dragusanu gabi badalau 2 png
bianca dragusanu 2 jpg
bianca dragusanu jpg
bianca dragusanu 3 jpg
bianca dragusanu 4 jpg
bianca dragusanu 5 jpg
bianca dragusanu
bianca dragusanu
bianca dragusanu
bianca dragusanu instagram 3 jpg
bianca dragusanu instagram 2 jpg
bianca dragusanu instagram jpg
bianca dragusanu caine
bianca dragusanu caine
bianca dragusanu
bianca dragusanu
bianca dragusanu
bianca dragusanu jpg
bianca dragusanu dubai2 jpg
bianca dragusanu dubai1 jpg

Bianca a povestit că omul de afaceri încearcă acum să o împace, cu tot felul de explicaţii, dar ea nu este convisă că e adevărat ce i se spune. Mai mult, surse Click! spun că Bădălău i-ar fi oferit cadouri scumpe, genţi şi vacanţe de lux, dar Bianca nu ar fi dispusă să se răzgândească prea uşor. 

"S-a simțit nevoia să mi se dea explicații, dar neplauzibile. Viața merge înainte! Nu știu care e stadiul relației mele. Se încearcă să mi se ofere niște explicații. Eu am avut o relație de un an și jumătate cu un personaj despre care nu am vrut să vorbesc. Acum eu trebuie să dau nişte explicații în numele lui.

Timpul mi-a dovedit că nimic nu e pentru totdeauna, nici măcar iubirea. Poate peste o săptămână lucrurile nu vor mai fi la fel. El spune că nu s-a întâmplat nimic! Eu nu înșel, sunt o persoană foarte fidelă! Bărbații mereu m-au dezamăgit, banii niciodată! Închizi ochii și te înșeală!”, a povestit Bianca Drăguşanu, la Kanal D. 

Click! a dezvăluit că Bădălău a organizat o petrecere a burlacilor, în data de 14 aprilie, pentru Florin Salam, care se va însura curând cu Roxana Dobre. La party au fost invitate şi mai multe fete, care ar fi trebuit să întreţină atmosfera. Totul s-ar fi petrecut într-un apartament din zona Băneasa, iar Bianca s-ar fi dus peste ei şi ar fi sărit la bătaie, iar Gabi şi Salam nu ar fi scăpat de furia blondei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png