FOTO EXCLUSIV Mama Biancăi Drăgușanu a învins cancerul și radiază lângă nepoțică

image
Alex și Bianca au petrecut luna de miere în Italia

Bianca Drăguşanu (37 ani) nu se dezlipeşte de frumoasa ei mamă, Madi Dragoş (60 de ani), care timp de trei ani s-a luptat cu o boală cumplită, cancerul de piele! Ele au fost toate numai un zâmbet, zilele trecute, la ieşirea din sediul unei case de modă din Cartierul armenesc, semn că necazurile au fost date uitării.

Bianca e fericită că mama ei, Madi, a reuşit să învingă cumplita boală, însă recunoaşte că a tras o sperietură groaznică, în 2016, când medicii au anunţat-o că mama ei, Madi, suferă de cancer de piele: “Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu şi nu mai ştiam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o aduce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-şi salva viaţa”, declara Bianca, la vremea respectivă. Intervenţia chirurgicală a fost un succes, însă doamna Madi a rămas traumatizată pentru mai mult timp.

 “Operaţia a fost făcută la nivelul feţei, i s-a extirpat un neg mare de lângă nas, care a lăsat o gaură mare în pomeţi, apoi i s-a tăiat şi o parte din piele. Din această cauză, ea a fost nevoită să meargă cu un pansament pe faţă luni de zile bune, ceea ce i-a zdruncinat încrederea în sine. De aceea a fost la pământ cu moralul, mai ales că, un timp, ea a avut şi o cicatrice urâtă. Dacă mai punem la socoteală că îndepărtarea tumorii nu a fost definitivă, starea doamnei Madi, ca a oricărei persoane care trecrea prin aşa ceva, era de înţeles.

image
În urmă cu trei ani, după operaţiile la nas

A doua operaţie a dat rezultate, medicii i-au dat numai veşti bune, iar mama vedetei şi-a revenit din toate punctele de vedere. Madi Dragoş a lucrat la Călan, ca expert la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara. Bianca a fost foarte afectată de boala mamei sale, mai cu seamă că vedeta tv era însărcinată în perioada aceea: „I s-a recoltat piele de pe braţ pentru a i se acoperi ce i s-a scos. Rămăsese acolo practic o gaură în nas. Mama a fost în stare de şoc, însă acum este optimistă şi aşa trebuie să fie”, a explicat Drăguşanu, în exclusivitate pentru Click! Acum, femeia se simte bine, cicatricea s-a vindecat, însă Bianca a decis să o ţină lângă ea, în apartamentul din Bucureşti, răsfăţând-o ca pe o prinţesă. După ce au ieşit din sediul unei case de modă, senzuala vedetă şi-a luat fetiţa în braţe, pe Sofia Natalia, în vârstă de 3 anişori, şi au intrat într-un magazin de unde şi-au cumpărat înghetaţă. 

Bianca Drăguşanu a purtat o geantă marca Channel, în valoare de peste 2.500 de euro, dar şi o curea de fiţe, marca Hermes, în valoare de câteva sute de euro, semn că îi merge perfect pe plan profesional, ea câştigând bani frumoşi din publicitate, dar şi din salonul ei de rochii de mireasă, la preţuri de peste 1.000 de euro. 

Bianca s-a căsătorit luna trecută cu Alex Bodi  

image
Alex și Bianca au petrecut luna de miere în Italia

După căsătoria eșuată cu Victor Slav (39 ani), Bianca Drăgușanu a decis să se căsătorească civil cu Alex Bodi (34 ani), bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Evenimentul a avut loc pe 1 august, iar la scurt timp au plecat într-o lună de miere în Capri, Italia.

Bianca a mai fost căsătorită cu Victor Slav, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. Au divorțat în 2014, la nici un an de zile de când au devenit soţ şi soţie. Ulterior, Bianca și Victor şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. S-au despărțit definitiv în vara anului 2018. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV, pe Sofia Natalia, care va împlini 3 ani pe 26 septembrie. De dragul fetiței lor au păstrat o relație bună. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea. 

Citește și:

Totul despre aluniţe. Cum le recunoaştem pe cele care pot da cancer

Totul despre cununia grăbită a Biancăi Drăguşanu cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
tren cersetori pitesti foto primaria pitesti jpg
Stalp curent electricitate energie electrica FOTO Shutterstock
image
image
image
image
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png