Alex Bodi, despre bătăile pe care i le-a aplicat Biancăi Drăgușanu: «Nu am bătut-o din plăcere»

Ultima actualizare:

    Bianca Drăgușanu, Alex Bodifoto: Facebook / Kanal D
Bianca Drăgușanu, Alex Bodifoto: Facebook / Kanal D

Alex Bodi a fost invitatul lui Denise Rifai, în emisiunea difuzată duminică, la Kanal D, și a avut ocazia să spună și versiunea lui legat de episodul violent cu fost soție, Bianca Drăgușanu.

Alexandru Nicolae Bodi, în vârstă de 38 de ani, a intrat în atenția publicului larg în urmă cu patru ani, atunci când a devenit iubitul Biancăi Drăgușanu, iar de atunci afaceristul a fost o prezență constantă în presa mondenă. 

Căsătorit de două ori și tată a două fetițe, acesta a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor, prin modul de viață extravagant sau relația tumultuoasă cu Bianca Drăgușanu.  În prezent, acesta se află sub control judiciar în urma acuzațiilor DIICOT că face parte dintr-o rețea internațională infracțională. 


    Alex Bodi a fost invitatul lui Denise Rifaifoto: Kanal D
Alex Bodi a fost invitatul lui Denise Rifaifoto: Kanal D

“De ce ați bătut-o pe Bianca Drăgușanu?”, a fost una dintre întrebările pe care i le-a adresat Denise Rifai. „În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva.

Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum să o menajez. Când tu, ca femeie, nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește", a spus Alex Bodi, potrivit Wowbiz.ro.

Alex Bodi: "Ea mă lovea prima, mă înjura"

"Am avut cred că două episoade violente între noi, pentru că ea mă lovea prima, mă înjura. Repet, nu există scuză, eu nu am avut alte antecedente cu alte persoane.

Referitor la spune mama dânsei, mă certam cu Bianca și ea a chemat Poliția, dar Poliția a venit degeaba. Au constatat că nu există agresiunea, pentru că eu pe mama Biancăi nu am atins-o niciodată. Am avut un schimb de replici, e adevărat, dar sub nicio formă nu am făcut scandal în fața fiicei ei. Eu sunt tată și nu aș face așa ceva, ba chiar Sofia mă iubea”, a spus Alex Bodi.

Alex Bodi: "M-a înjurat de bunica mea care a murit "

Afaceristul a explicat că unul dintre motivele agresiunii îl reprezintă injuriile pe care i le-a adus Bianca. „Ca să dau un exemplu referitor la mine, nu mă consider un bărbat că am lovit o femeie. Nu am vreo satisfacție, la mine nu există satisfacție. Tot echilibrul acesta se rupe în momentul în care vezi că femeia de lângă tine nu te mai respectă.

Dacă tu vrei să stingi un foc, pui apă peste el, nicidecum nu pui benzină că așa nu ai cum să-l stingi (...). Ultima dată m-a înjurat de bunica mea care a murit și nu ai cum. Recunosc, nu mă pot numi bărbat, dar nu am bătut-o din plăcere sau să încerc să o domin. Niciodată. Au fost niște certuri, niște altercații între noi și escaladau într-un foc care nu mai putea fi controlat. Îmi pare rău, i-am spus și ei”, a mai spus afaceristul. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat oficial în martie 2020. 

Citește și:

Alex Bodi, despre pozele cu Bianca mutilată în bătaie: “Am video cu ea în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să îl dau”

Povestea pozelor în care Bianca Drăgușanu apare desfigurată: "Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat"

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net