Bianca Drăguşanu, primele imagini cu burtica de gravidă

Ultima actualizare:

În timp ce în România s-a aflat că ar fi gravidă, Bianca Drăguşanu se relaxează în Dubai, unde a fugit cu fiica ei de cinci ani. Blonda se distrează la plajă, în "Paradisul bogaţilor", de unde a publicat şi câteva imagini cu ea în costum de baie. 

Bianca Drăguşanu este gravidă foto: Instagram
Bianca Drăguşanu este gravidă foto: Instagram

Bianca Drăguşanu ar fi gravidă în zece săptămâni şi după patru însemninări eşuate, făcute în Turcia, aşa cum a scris Click! aici. Fiind atât de devreme, sarcina nu este încă vizibilă. Din imaginile şi clipurile publicate de iubita lui Gabi Bădălău, se poate vedea că abdomenul ei este încă plat, dar probabil nu va mai fi aşa pentru multă vreme. 

În colajul video pus de Bianca pe pagina sa de Instagram, blonda apare pe plajă, într-un costum de baie alb, cu o bluză în aceaşi culoare. În clipuri, Bianca se joacă cu mai multe efecte audio, inclusiv unul dintre care dă de înţeles că este îndrăgostită de destinaţia aleasă.

Mai mult, Bianca pare că a făcut investiţii serioase în imobiliare în Dubai. După cearta cu Bădălău, de la mijlocul lui aprilie, care a zdruncinat serios relaţia şi chiar i-a despărţit pentru o vreme pe cei doi, blonda a decis să cumpere un apartament în superba locaţie. Aşa se face că, la scurt timp după ce a făcut anunţul, Bianca a luat bilete de avion doar dus, pentru ea şi Sofia. Cele două vor sta în Dubai până "se plictiseşte domnişoara", aşa cum a spus chiar Bianca, referindu-se la cea mică. 

Bianca Drăguşanu nu este pe placul familiei lui Bădălău

Surse Click! au povestit că Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău vor de mult un copil şi încearcă de un an să devină părinţi. Blonda şi afaceristul au fost împreună în Turcia, unde Bianca a făcut patru înseminări şi a urmat mai multe tratamente. Totul spre nemulţumirea familiei lui Gabi, care nu este de acord cu relaţia dintre cei doi. Cele care nu ar vrea de niciun fel ca Bădălău să se însoare cu Bianca sunt mama şi sora afaceristului.

Citeşte şi: Primele declarații ale lui Gabi Bădălău după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu ar fi gravidă

De atfel, blonda nu a fost nici invitată la marea nuntă organizată de Sabina Bădălău, care s-a cununat religios cu soţul ei, sâmbătă (7 mai). La cheful făcut pe domeniul familiei, în care au fost investite peste cinci milioane de euro, s-a făcut paradă cu bogaţia "clanului" Bădălău, iar Florin Salam, Andra şi Damian Drăghici au ţinut recitaluri pentru cei prezenţi. Dacă iubita nu i-a fost aproape, Gabi a fost însoţit totuşi de cei doi fii ai săi, Nicolas şi Gabriel, pe care îi are cu Claudia Pătrăşcanu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net