Primele declarații ale lui Gabi Bădălău după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu ar fi gravidă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nici nu a apucat bine să se dezmeticească după petrecerea faraonică organizată de familia sa, weekendul trecut, la localul de lux deținut în Bolintin Vale, că Gabi Bădălău este din nou în centrul unor evenimente tumultuoase.

Bianca și Gabi Bădălău au o relație cu năbădăi
Bianca și Gabi Bădălău au o relație cu năbădăi

Gabi Bădălău a petrecut în weekend, până târziu, pe muzica lui Florin Salam, a Andrei sau a lui Damian Drăghici, la nunta Sabinei, sora sa și i-a avut alături pe toți cei dragi lui.

Mai puțin pe… Bianca Drăgușanu, care când e, când nu mai e iubita lui. În timp ce milionarul petrecea în familie, Bianca se bronza în Dubai.

Citește și: Gabi Bădălău a făcut public luxul de la nunta surorii! Sabina, ca o prinţesă în rochia de mireasă

Luni, lucrurile par să ia alta direcție! Așa cum Click! a anunțat, deja, există zvonuri că Bianca ar fi gravidă, în a doua lună de sarcină, și tatăl ar fi nimeni altul decât Gabi Bădălău.

Să se concretizeze până la urmă relația lor cu năbădăi? Click! a luat legătura cu milionarul din Giurgiu, pentru a discuta știre mondenă a zilei.

Gabi Bădălău a declarat în exclusivitate, pentru Click!: „Eu știu că, în acest moment, Bianca nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez”.

Subiect secret sau bârfă?

Să fie încă un subiect pe care cei doi încearcă să îl țină secret sau doar o infirmare a ceea ce ar putea fi doar o bârfă?

Mai ales că informația a apărut imediat după weekendul în care familia Bădălău a petrecut intens, Bianca nefiind invitată la eveniment.

Se pare că familia lui Gabi Bădălău nu ar fi încântată de relația celor doi și nu ar accepta-o pe Bianca în preajma lor.

La nunta Sabinei, Gabi Bădălău a fost însoțit tot timpul de cei doi fii ai săi, Nicolas şi Gabriel, care au gravitat în jurul tatălui lor.

Citește și: Citește și: Gabi Bădălău face nuntă faraonică în Bolitin-Vale! Bianca Drăgușanu, marea neinvitată. Motivul: soacra și sora milionarului

De altfel, Gabi Bădălău este, tehnic vorbind, căsătorit, încă. Fosta sa parteneră și mama celor doi băieți ai milionarului, solista Claudia Pătrășcanu este în proces de divorț de Gabi, separarea oficială nefiind încă pronunțată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net