Bianca Drăguşanu este însărcinată cu Gabi Bădălău?

Veste-surpriză. După despărţiri şi împăcări furtunoase, Bianca Drăguşanu ar fi gravidă cu Gabi Bdădălău. Blonda ar fi însărcinată în două luni cu primul copil al cuplului. 

bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
Bianca Drăguşanu ar fi gravidă

Deşi Bianca Drăguşanu părea a fi pus punct capitolului Gabi Bădălău din viaţa ei, lucrurile nu stau chiar aşa. Blonda ar fi gravidă cu milionarul din Bolintin Vale. 

Puteţi citi aici prima reacţie a lui Gabi Bădălău la vestea că Bianca ar fi gravidă. 

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău s-au despărţit după o petrecere erotică

Cei doi s-au despărţit la mijlocul lunii aprilie, după ce Bianca l-a prins pe Bădălău la o petrecere sexy, dată în cinstea lui Florin Salam, care se va însura curând cu Roxana Dobre. Atunci, blonda s-ar fi enervat aşa de tare că iubitul ei se află în compania unor fete "de oraş", încât ar fi împărţit pumni şi picioare şi i-ar fi luat la bătaie şi pe Gabi, şi pe Salam, 

Bădălău ar fi făcut tot posibilul, mai apoi, să o împace pe Bianca, cu genţi de fiţe, vacanţe de lux şi cadouri scumpe, aşa cum au povestit sursele Click!. Blonda s-a ţinut tare pe poziţii şi a declarat chiar că a primit o serie de explicaţii care nu au fost pe placul ei.

stanga
dreapta
gabi badalau bianca dragusanu jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 2 png
bianca dragusanu dubai jpg
bianca dragusanu 3 jpg
bianca dragusanu 1 jpg
bianca dragusanu 2 jpg
bianca dragusanu 2 jpg
bianca dragusanu 4 jpg
bianca dragusanu 3 jpg
bianca dragusanu jpg
bianca dragusanu 5 jpg
bianca dragusanu
bianca dragusanu

Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, Bianca a subliniat că, deşi iubitul ei i-a spus că nu s-a întâmplat nimic, ea nu ştie ce să creadă şi că bărbaţii au dezamăgit-o mereu. 

"S-a simțit nevoia să mi se dea explicații, dar neplauzibile. Viața merge înainte! Nu știu care e stadiul relației mele. Se încearcă să mi se ofere niște explicații. Eu am avut o relație de un an și jumătate cu un personaj despre care nu am vrut să vorbesc. Acum eu trebuie să dau nilște explicații în numele lui.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, primele declarații după bătaia aplicată lui Bădălău și lui Salam! «Nu sunt Jackie Chan, nu suport trompetele!»

Timpul mi-a dovedit că nimic nu e pentru totdeauna, nici măcar iubirea. Poate peste o săptămână lucrurile nu vor mai fi la fel. El spune că nu s-a întâmplat nimic! Eu nu înșel, sunt o persoană foarte fidelă! Bărbații mereu m-au dezamăgit, banii niciodată! Închizi ochii și te înșeală!”, a spus Bianca, la Kanal D.

Bianca, în Dubai cu fiica sa, Gabi Bădălău, la nunta surorii

Bianca Drăguşanu se află, de câteva zile, în Dubai, cu fiica sa din relaţia cu Victor Slav, Sofia. Cele două se bucură de soare şi de tot ce poate oferi destinaţia din Emirate. Bianca a povestit că au luat bilete de avion doar dus, aşa că vor sta cât doresc. În plus, blonda a mai dezvăluit că, după cearta cu Bădălău, a făcut un lucru la care visa de mult: a cumpărat un apartament în Dubai.

În acest timp, Gabi Bădălău a avut parte de un eveniment extrem de important în familia sa: sora lui, Sabina, s-a cununat religios cu partenerul ei. Nunta a fost una extrem de scumpă şi luxoasă, cu invitaţi unul si unul, iar Florin Salam şi Andra s-au numărat printre artiştii care au cânta la petrecere. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg