Bianca Drăguşanu este însărcinată cu Gabi Bădălău?

Ultima actualizare:

Veste-surpriză. După despărţiri şi împăcări furtunoase, Bianca Drăguşanu ar fi gravidă cu Gabi Bdădălău. Blonda ar fi însărcinată în două luni cu primul copil al cuplului. 

Bianca Drăguşanu ar fi gravidă
Bianca Drăguşanu ar fi gravidă

Deşi Bianca Drăguşanu părea a fi pus punct capitolului Gabi Bădălău din viaţa ei, lucrurile nu stau chiar aşa. Blonda ar fi gravidă cu milionarul din Bolintin Vale. 

Puteţi citi aici prima reacţie a lui Gabi Bădălău la vestea că Bianca ar fi gravidă. 

Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău s-au despărţit după o petrecere erotică

Cei doi s-au despărţit la mijlocul lunii aprilie, după ce Bianca l-a prins pe Bădălău la o petrecere sexy, dată în cinstea lui Florin Salam, care se va însura curând cu Roxana Dobre. Atunci, blonda s-ar fi enervat aşa de tare că iubitul ei se află în compania unor fete "de oraş", încât ar fi împărţit pumni şi picioare şi i-ar fi luat la bătaie şi pe Gabi, şi pe Salam, 

Bădălău ar fi făcut tot posibilul, mai apoi, să o împace pe Bianca, cu genţi de fiţe, vacanţe de lux şi cadouri scumpe, aşa cum au povestit sursele Click!. Blonda s-a ţinut tare pe poziţii şi a declarat chiar că a primit o serie de explicaţii care nu au fost pe placul ei.

Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, Bianca a subliniat că, deşi iubitul ei i-a spus că nu s-a întâmplat nimic, ea nu ştie ce să creadă şi că bărbaţii au dezamăgit-o mereu. 

"S-a simțit nevoia să mi se dea explicații, dar neplauzibile. Viața merge înainte! Nu știu care e stadiul relației mele. Se încearcă să mi se ofere niște explicații. Eu am avut o relație de un an și jumătate cu un personaj despre care nu am vrut să vorbesc. Acum eu trebuie să dau nilște explicații în numele lui.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, primele declarații după bătaia aplicată lui Bădălău și lui Salam! «Nu sunt Jackie Chan, nu suport trompetele!»

Timpul mi-a dovedit că nimic nu e pentru totdeauna, nici măcar iubirea. Poate peste o săptămână lucrurile nu vor mai fi la fel. El spune că nu s-a întâmplat nimic! Eu nu înșel, sunt o persoană foarte fidelă! Bărbații mereu m-au dezamăgit, banii niciodată! Închizi ochii și te înșeală!”, a spus Bianca, la Kanal D.

Bianca, în Dubai cu fiica sa, Gabi Bădălău, la nunta surorii

Bianca Drăguşanu se află, de câteva zile, în Dubai, cu fiica sa din relaţia cu Victor Slav, Sofia. Cele două se bucură de soare şi de tot ce poate oferi destinaţia din Emirate. Bianca a povestit că au luat bilete de avion doar dus, aşa că vor sta cât doresc. În plus, blonda a mai dezvăluit că, după cearta cu Bădălău, a făcut un lucru la care visa de mult: a cumpărat un apartament în Dubai.

În acest timp, Gabi Bădălău a avut parte de un eveniment extrem de important în familia sa: sora lui, Sabina, s-a cununat religios cu partenerul ei. Nunta a fost una extrem de scumpă şi luxoasă, cu invitaţi unul si unul, iar Florin Salam şi Andra s-au numărat printre artiştii care au cânta la petrecere. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net