E sau nu însărcinată? Bianca Drăgușanu s-a filmat în timp ce făcea un lucru periculos, interzis gravidelor!

Bianca Drăgușanu radiază de fericire de ceva vreme, aflându-se în prezent în vacanță în Dubai. În România au apărut vești potrivit cărora fosta asistentă TV este însărcinată cu Gabi Bădălău, iar aceasta a declarat recent mai multe lucruri care pot confirma informația. În același timp însă, Bianca face și o activitate interzisă gravidelor. Iată despre ce e vorba!

bianca dragusanu
E sau nu însărcinată Bianca Drăgușanu? Foto: Arhivă

Bianca Drăgușanu se bucură în prezent de soarele din Dubai, alături de mama ei, Madi Drăgușanu, și de fetița pe care o are din relația cu Victor Slav, micuța Sofia. După ce au apărut informații potrivit cărora fosta prezentatoare TV ar fi însărcinată, multe voci susțin că tocmai de aceea a și „dispărut” din România, pentru a se relaxa departe de presiunea presei din țară.

Este sau nu însărcinată? Cum s-a filmat Bianca Drăgușanu în Dubai

Zis și făcut! Bianca Drăgușanu pare într-adevăr că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, având în vedere că se află acum și alături de fetița ei, într-una dintre destinațiile de vacanță pe care le adoră.

Fosta asistentă TV își ține și admiratorii la curent cu frumoasa vacanță de care se bucură în prezent, publicând mai multe imagini cu locurile pe care le vizitează. Printre acestea, Bianca a publicat și un filmuleț în care a declarat că se află într-o perioadă mai sensibilă, lucru care ar putea confirma zvonurile sarcinii. 

Cum s-ar fi dat de gol Bianca Drăgușanu, pe InstaStory

Sunt copleșită de emoții acum pentru că trec printr-o stare în care aș putea să spun că sunt mai sensibilă. Cu toate că eu sunt o insensibilă.”, a spus ea, pe InstaStory, explicând că se bucură nespus că o are pe fiica ei alături și că poate petrece timp alături de ea.

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu s-a filmat și fumând, destul de des, dintr-un dispozitiv de tip „vape”, lucru care nu este tocmai indicat gravidelor. Aceasta face și abdomene pentru a-și menține silueta, făcându-i din nou pe admiratorii săi să se întrebe dacă nu cumva se sperie deja de kilogramele în plus care vin în timpul sarcinii.

Citește și: Bianca Drăgușanu, însărcinată după patru înseminări eșuate în Turcia! Iubita lui Bădălău ar fi gravidă în 10 săptămâni: «Vor tripleţi»

Bianca Drăgușanu și-a dorit de multă vreme un copil cu Gabi Bădălău

Se zvonește că Bianca ar fi deja însărcinată în 10 săptămâni. Sursele noastre ne-au povestit că aceasta ar încerca de multă vreme să aibă un copil alături de Gabi Bădălău, având „la activ” patru tentative eşuate de înseminare artificială. Vestea că Bianca e însărcinată a venit ca o surpriză, având în vedere că ea și Bădălău erau „oficial” despărțiți, după scandalul de la petrecerea lui Florin Salam.

Ce spune Gabi Bădălău despre sarcina Biancăi

Cu toate acestea, contactat de Click!, Gabi Bădălău a declarat contrariul cu privire la sarcina vedetei. „Eu știu că, în acest moment, Bianca nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez.”, ne-a spus afaceristul. Să fie aceasta oare doar o modalitate de a ține totul secret sau sarcina Biancăi este doar un zvon? Doar timpul va răspunde acestei întrebări.

Până atunci însă, sursele noastre ne-au spus că Bianca ar fi fost la inseminări artificiale, în Turcia, urmând și mai multe tratamente cu hormoni, totul pentru a-i oferi afaceristului un copil. Gabi Bădălău i-ar fi fost alături, dorindu-și, la rândul său, să devină din nou părinte, alături de ea de data aceasta. Din relația cu Cludia Pătrășcanu, cu care se află în continuare în proces de divorț, Bădălău are doi băieți.

Citește și: Bianca Drăguşanu, primele imagini cu burtica de gravidă

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea antonescu png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
Alessia Raiciu 3 webp
image jpeg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
laura cosoi
cub cheating wife png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE