Claudia Pătrășcanu, despre noaptea cu alcool a lui Bădălău: «Nu mai știa dacă mi-a adus copiii»

Ultima actualizare:

Așa cum Click! a anunțat recent, războiul public dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălau s-a reluat! Cântăreața a decis să facă lumină în privința întregului scandal, după ce fostul ei partener i-a adus din nou acuzații și a jignit-o. Iată ce informații a dezvăluit Claudia, în legătură cu modul în care Bădălău s-ar comporta cu copiii lor!

Claudia Patrășcanu, acuzații extrem de grave la adresa lui Gabi Bădălau Foto: Colaj
Claudia Patrășcanu, acuzații extrem de grave la adresa lui Gabi Bădălau Foto: Colaj

Separați în urmă cu trei ani, dar încă soți în acte, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu pot ajunge la un numitor comun. „Mărul discordiei” este și de data aceasta cearta pe custodia celor doi copii pe care îi au împreună, Claudia aducându-i acum acuzații grave afaceristului.

După ce Bădălău a acuzat-o că îl urmărește și că îi face plângeri la poliție, cântăreața și-a prezentat recent punctul de vedere, prin intermediul unui comunicat, care a dezvăluit acuzații grave la adresa afaceristului! Se pare că Gabi ar conduce sub influența alcoolului, chiar și atunci când se află cu copiii în mașină și că ar fi uitat dacă i-ar fi lăsat ei copiii în grijă sau dacă sunt în continuare la el, după ce, probabil, nu i-a mai găsit!

Gabi Bădălău ar conduce sub influența alcoolului, cu copiii în mașină

Dl. Badălău se străduiește să-și spele imaginea degradată în urma scandalului din data de 14 aprilie a.c., care a fost amplu mediatizat în mass-media și încearcă să mă denigreze așa cum a procedat de nenumarate ori, tocmai pentru a distrage atenția și mizand pe faptul că se uită repede faptele sale.

De altfel, și raportul detectivilor, criticat de acesta, nu face decat să confirme conduita imorală în public, iar concluziile dupa 4 zile de investigație contrazic susținerile d-lui Bădălău.

În toată această perioadă a fost surprins urcându-se și conducând după ce consumase alcool, iar în mașina d-lui Bădălău se afla un copil minor, pe care în prealabil l-a îmbiat să consume alcool în timp ce serveau masa.”, a transmis Claudia Pătrășcanu, pentru Spynews, punctând că Bădălău și-ar încuraja și copiii minori să bea alcool.

Citește și: Scandalul s-a reluat! Claudia Pătrășcanu, acuzată de Bădălău că оl urmărește

Claudia îl acuză pe Gabi că îi interzice să ia legătura cu cei doi copii ai lor

Claudia a adăugat că deși Gabi o acuză că nu îi permite comunicarea cu cei doi băieței pe care îi au împreună, atunci când cei doi se află în grija ei, se pare că de fapt afaceristul ar amâna mereu discuțiile cu ei, atunci când cei mici îl sună. În schimb, atunci când ea dorește să comunice telefonic cu cei mici, acest lucru îi este interzis.

„Pretinde că nu îi permit contactul telefonic cu copiii, în condițiile în care este apelat de aceștia , însă de multe ori nu le răspunde sau închide conversația, susțînând că va reveni el, ceea ce de multe ori nu se mai întâmplă.

Precizez că în momentul în care copiii sunt la locuința d-lui Bădălău, li se ia telefonul, iar eu sunt nevoită să sunt toți membrii familiei, pentru a putea vorbi cu copiii, deși eu le încarc telefonul. Când dl. Bădălău are întâmplător drum prin Constanța ( aniversări, petreceri in club) și își manifestă dorința să vadă copiii, nu m-am opus niciodată, așa cum s-a întâplat și ieri”., a mai spus Claudia Pătrășcanu.

„Era disperat, nu mai știa ce a făcut cu copiii noștri!”

Într-un final, Claudia Patrășcanu a făcut un apel disperat către cei care au posibilitatea să o ajute să își „salveze” copiii din mâna celui pe care îl acuză că i-ar pune în pericol. Claudia a mai dezvăluit că Bădălău ar fi atât de iresponsabil încât ar fi uitat, la un moment dat, dacă i-a lăsat sau nu pe copii la ea, după ce nu îi mai găsea, din pricina „substanțelor pe care le consumă”.

„Relatez pe scurt cele petrecute: în seara zilei de 20 februarie, probabil pe fondul tulburărilor psihiatrice cauzate de ceea ce consumă în mod frecvent și despre care s-a scris și în presă cu ocazia scandalului în care a fost implicat în seara zilei de 14 aprilie, dl. Bădălău m-a sunat plângând, să mă întrebe dacă mi-a adus copiii ( după finalizarea programului de legături personale).

El nu mai știa dacă mi-a adus copiii, era disperat, nu mai știa ce a făcut cu copiii noștri! A doua zi, mi-a spus că și-a pierdut cunoștința, susținând că a alunecat pe o sticlă și s-a lovit la cap...”, a mai explicat Claudia.

Citește și: Exclusiv! Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu rămвn căsătoriți! Motivul pentru care nu s-a pronunțat divorțul!

Claudia îl acuză pe Bădălău că își petrece timpul cu „persoane de o calitate morală îndoielnică”, printre care și minore!

Cântăreața a explicat că ea nu s-a opus niciodată ca cei mici să petreacă timp cu tatăl lor, iar dovezile în acest sens sunt reprezentate de vacanțele în afara țării pentru care ea și-a dat mereu acordul. 

„Între timp m-am lămurit cu “lovitura”; dl. Bădălău petrece nopțile cu persoane de o calitate morală îndoielnică, cu minore de 14-15 ani, seara luând sfârșit cu acte de violență fizică, capete sparte etc.

Bineînțeles, după petreceri de genul, în general se alunecă și se pierde cunoștința, ca mai apoi să-ți întrebi mama copiilor, plângând, dacă i-ai adus copiii sau ba!”, a mai transmis Claudia Pătrășcanu.

Cântăreața a formulat o cerere în instanță

După episodul menționat anterior însă, Claudia recunoaște că a formulat o cerere în instanță. „Desigur, urmare a acestui eveniment, se pune problema dacă i-au fost afectate în vreun fel capacitățile neurologice, motiv pentru care am formulat o cerere în instanță, pentru a se dispune expertiza de specialitate. (..)

Instanța de judecată mi-a comunicat că această procedură durează 6 luni. Acesta a fost motivul determinant și am renunțat la administrarea probei.”, a mai spus ea.

Claudia Patrășcanu, apel disperat

După trei ani de lupte prin tribunale, cu scopul de a finaliza procesul de divorț, Claudia cere acum disperată să se ia în calcul acest comunicat și să îi fie protejați copiii!

Comunicarea ”defectuoasă” pe care pretinde că o are cu mine i se datoarează, pentru că avem păreri divergente despre ceea ce presupune responsabilitatea care-i revine unui părinte. (..) 

Dvs. v-ați lasă copiii doar în grijă lui, fără prezența bunicilor paterni și a surorii sale? Iar acesta nu este singurul eveniment care denotă o conduită și moralitatea îndoielnică a unui părinte, ci și evenimentul care a avut loc recent (nunta surorii sale), când dl. Bădălău susține că aș fi apelat la serviciul 112, pe motiv că nu mi-a adus copiii la Agigea, deși conveniseram să-i aducă luni.

Nu acesta a fost motivul pentru care am apelat 112, ci pentru faptul că duminică, 08.05.2022, era o oră destul de târzie, copiii încă “petreceau” în compania tatălui care consuma alcool, fără să-i pese de rutina celor mici.

Unde și cine mă poate ajută să îmi protejez copiii de un iresponsabil, care refuză să se maturizeze și să înțeleagă întreaga responsabilitate care-i revine unui părinte?!”, a conchis vedeta în comunicatul său. Gabi Bădălău ar urma să devină din nou părinte, de data aceasta alături de Bianca Drăgușanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, discuție aprinsă cu privire la sarcină

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apa vie izvor munte png
image
image
image
image
image
image
image png
image png
andrei versace a murit jpg
ilona jpg
banner mirabela dauer png
iulia vantur colaj instagram jpg
andrei versace a murit jpg
andrei versace jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net