Scandalul s-a reluat! Claudia Pătrășcanu, acuzată de Bădălău că îl urmărește

13 mai 2022

Deși se credea că ar fi ajuns la sentimente mai bune în ultima perioadă, se pare că scandalul dintre Cludia Pătrașcanu și Gabi Bădălău arde în continuare mocnit, cu potențial de a izbucni oricând! Iată ce noi acuzații îi aduce afaceristul Claudiei!

claudia patrascanu gabi badalau jpeg
Claudia Pătrășcanu, acuzată de Bădălău că îl urmărește cu detectivi Foto: Arhivă

Gabi Bădălău a fost cel care a reluat șirul acuzațiilor, imputându-i fostei lui partenere că îl urmărește prin intermediul mai multor detectivi. De asemenea, acesta a susținut că artista i-ar fi făcut plângere la poliție chiar în ziua nunții surorii lui, pentru a-l face să rateze evenimentul.

Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu că îl urmărește cu detectivi

Claudia Pătrășcanu a răspuns acestor acuzații, trimițând, la rândul ei, unele noi către Bădălău. Acestea au venit la scurt timp după cea mai recentă înfățișare la tribunal a celor doi foști parteneri, care figurează în continuare drept soți în acte, în urma nefinalizării procesului de divorț.

„A angajat o firmă de detectivi, dar instanța a respins această probă. (..) Eu nu înțeleg de ce naibii nu se potoloște, de ce nu încercăm să avem o relație civilizată și umană și de ce nu putem să fim doi părinți responsabili pentru copii. Îi cer Claudiei prin intermediul dumneavoastră să încerce să ne liniștim, să fie mai umană, să fie mamă și să încercăm avem naibii o relație sănătoasă pentru copii.”, a lansat Gabi Bădălău „atacul”, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Cum răspunde Claudia Pătrășcanu acuzațiilor lui Bădălău

Claudia a negat spusele lui Gabi Bădălău, explicând că ar urma să aducă dovezi care să confirme că lucrurile stau complet diferit față de modul în care au fost prezentate de către afacerist. Mai mult decât atât, artista a lansat, la rândul ei, noi acuzații la adresa lui Bădălău.

Pătrășcanu a explicat că fostul ei partener își dorește mediatizarea continuă a acestui „circ” dintre ei, având în vedere că aceste acuzații au fost lansate după o perioadă de „liniște”, în care ea nu a mai apărut cu declarații pe marginea subiectului, în spațiul public.

De foarte mult timp, eu nu am mai ieșit și nu am mai spus absolut nimic. (...) L-am ascultat pe distinsul domn Gabi Bădălău, cu acuzațiile grave pe care le-a făcut la adresa mea. (...) Cumva sunt băgată într-un circ, ceva ce nu mi-am dorit niciodată, nu mă caracterizează și nu ține de educația mea și pentru a termina cu circul acesta, în replică, vreau să știți că veți primi un comunicat din partea mea, luni.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.  

Citește și: Primele declarații ale lui Gabi Bădălău după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu ar fi gravidă

stanga
dreapta
claudia patrascanu badalau jpg
1 claudia patrascanu proces gabi badalau jpg jpeg
2 claudia patrascanu si gabi badalau copii 2 jpg jpeg
claudia patrascanu  gabi badalau 0 jpeg
claudia patrascanu gabi badalau jpeg
claudia patrascanu gabi badalau copii 2 jpg jpeg
1 35col claudia patrascanu si gabi badalau 9 5155 jpeg
Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău încă sunt în proces pentru custodia copiilor jpeg

Claudia Pătrășcanu îl acuză, la rândul ei, pe Gabi Bădălău

Cântăreața îl acuză pe Bădălău că o jignește de fiecare dată când sună pentru a afla ce fac copiii lor, atunci când micuții se află în grija lui. Bădălău nu ar lăsa-o să vorbească la telefon cu cei doi copii, Gabriel și Nicholas, iar ea ar avea dovezi în acest sens.

Nu este adevărat că îi fac plângeri penale. Mi s-au adus foarte multe jigniri. O să încerc să nu iau în considereare. Sunt obișnuită cu ele. Și când îmi sun copiii îmi închide telefonul și îmi spune: (înjurătură care nu poate fi redată). Niciodată nu sunt în preajma lui copiii, niciodată nu mi se dau la telefon. Sunt lucruri pe care eu le voi dovedi cu probe scrise și înregistrări.”, a adăugat artista.  

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost căsătoriți timp de trei ani, iar din mariajul lor au rezultat doi băieței. În 2019, cei doi s-au despărțit cu scandal, iar procesul de divorț nu a fost nici acum finalizat. Foștii parteneri s-au luptat vreme îndelungată pe custodia copiilor și se pare că nici în prezent nu au ajuns la un numitor comun.

Citește și: Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit cu Claudia Pătrășcanu! Suma uriașă pe care a primit-o

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
kourtney kardashian si travis
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
kourtney kardashian si travis
anamaria prodan portret 0 jpeg