Claudia Păstrăşcanu, după ce Gabi Bădălău a refuzat să îi dea o pensie alimentară în valoare de 3.000 de euro: "Renunţ la tot"


    Claudia Pătrăşcanufoto: Instagram
Claudia Pătrăşcanufoto: Instagram

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă de doi ani de zile prin tribunale pentru custodia celor doi copii, Gabriel și Nicholas. Deși păreau că în ultima vreme cei doi au ajuns la un consens, apele s-au agitat din nou.

Gabi Bădălău ar fi refuzat să îi dea Claudiei Pătrășcanu o pensie alimentară în valoare de 3.000 de euro. Claudia Pătrășcanu contraatacă și spune că renunță la bani și că nu-și dorește decât custodia copiilor. Ea îl acuză, totodată, pe omul de afaceri că ar fi influențat de actuala sa iubită.

“Gabi e schimbător, el joacă niște roluri. Vreau să terminăm odată, au crescut copiii și noi stam prin divorțuri. La un moment ei o să ne judece pentru ce facem acum. Sunt dispusă să renunț și la pensia copiilor. Renunț la partaj, la tot. Gabi este pe un drum rătăcit. E influențat. Această situație în care mă aflu de doi ani pe mine m-a maturizat. L-am întrebat: de ce? La mine nu există ambiții. Nu știu ce să zic (nr. dacă este sau nu adevărat), în viața mea lucrurile s-au așezat foarte frumos și foarte clar. Avem drumurile separate, vizibil, nu știu ce se întâmplă în familia lor, cum nici ei nu știu ce se întâmplă în familia mea. Nu-mi dau cu presupusul, pe mine nu m-ar putea influența nimeni niciodată, eu fac ceea ce simt eu. Această pensie a fost când noi am ajuns la mediatori, nu s-a acceptat. Vreau ca cei doi copii să rămână la mine, el să vină să îi viziteze când vrea”, a spus Claudia Pătrășcanu, la ”Xtra Night Show”.


    Gabi Bădălău ar fi refuzat să îi dea Claudiei Pătrășcanu o pensie alimentară în valoare de 3.000 de eurofoto: Instagram
Gabi Bădălău ar fi refuzat să îi dea Claudiei Pătrășcanu o pensie alimentară în valoare de 3.000 de eurofoto: Instagram

Claudia Pătrășcanu își dorește ca ea și soțul ei să termine divorțul cât mai repede, însă, conform declarațiilor ei, afaceristul își dorește să o mai țină prin tribunale încă doi ani. ”Eu încă de la început mi-am dorit să rămânem într-o relație normală pentru cei doi copii, îmi doresc în continuare, nu mă dezic de dorințele mele, doar că fiecare face cât poate, nu judec pe nimeni, îmi accept viața așa cum este și consider că așa devin și mai puternică și mai realistă. Nu neapărat (nr. n-am ajuns la un acord), suntem în același divorț în instanță, îmi doresc să ajungem pe o linie de plutire. Vreau să ies din acest divorț, dar nu știu când se va întâmpla. Aștept să văd ce decizie ia instanța”, a concluzionat cântăreața. 

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp
Kirstie Alley și John Travolta, sursă foto: Contul oficial de Instagram al actriței