Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit cu Claudia Pătrășcanu! Suma uriașă pe care a primit-o

Gabi Bădălau e pus pe fapte mari! De când s-a aflat că Bianca Drăgușanu l-ar face din nou tătic, se pare că afaceristul a lăsat complet trecutul în spate și a decis să vândă casa în care a locuit cu fosta lui parteneră, Claudia Pătrășcanu, și cu cei doi copii pe care aceștia îi au împreună.

Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit cu Claudia Pătrășcanu Foto: Colaj Click!
Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit cu Claudia Pătrășcanu Foto: Colaj Click!

Nu se cunosc exact motivele care au dus la decizia lui Bădălău de a vinde casa în care au crescut și copilărit băiețeii lui, însă nu mai este cale de întors, tranzacția fiind deja făcută.

Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit cu Claudia Pătrășcanu și cu copiii lor

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au locuit în perioada în care au format un cuplu într-o vilă împunătoare din Bolintin-Vale, locație de unde afaceristul este originar.

Casa este cea în care foștii parteneri și-au crescut cei doi copii, pe Nicolas și Gabriel, însă se pare că pentru Bădălău nu are o valoare sentimentală așa de mare.

Astfel, în schimbul unei sume impresionante, Gabi Bădălău a renunțat la locuința în care și-a cosumat mariajul cu Claudia Pătrășcanu. Deși în acte imobilul ea trecut cu suma de     140.000 de euro, cumpărătorul i-a oferit lui Bădălău mult mai mulți bani, mai exact suma de 260.000 de euro, deoarece la prețul casei s-a adăugat și interiorul complet mobilat, informează Spynews.

Se pare că Bădălău nu a vrut să mai păstreze nimic din vechea locuință și a scos-o la vânzare „la cheie”, pentru ca cel ce a achiziționat-o să se mute cât mai repede în ea. Cumpărătorul este un prieten apropiat de-al lui Gabi Bădălău, astfel că probabil și acest lucru și-a spus cuvântul în negocieri.

Unde va locui Gabi Bădălău

Cât despre Gabi Bădălău, este posibil ca acesta să locuiască, pentru moment sau definitiv, în vila părinților lui, unde aceștia au construit de curând camere suplimentare. După ce a vândut casa în care a locuit cu Claudia, Gabi nu mai apare ca deținătorul vreunui alt imobil, în acte cel puțin. 

Afaceristul și Claudia Pătrășcanu s-au înțeles în ultima perioadă cu privire la custodia băiețeilor lor, iar când cei mici vor veni în vizită la tatăl lor vor sta astfel, cel mai probabil, în casa bunicilor.

Citește și: Claudia Pătrăşcanu, viaţa cu doi copii după divorț. Cum arată o zi obişnuită din existența vedetei

Divorțul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu s-a finalizat

Tot în acte, Claudia și Gabi Bădălău figurează în continuare drept soț și soție, în urma unui proces de divorț nefinalizat, care durează de mai bine de doi ani.

După despărțirea cu scandal de tatăl copiilor ei, cu care a fost căsătorită timp de 3 ani, Claudia nu și-a mai refăcut viața amoroasă. Aceasta a decis să se separe de Bădălău în 2019, iar de atunci cei doi au purtat lupte aprige, în special cu privire la custodia celor mici. De ceva vreme însă, foștii parteneri par să fi ajuns la un numitor comun, de dragul copiilor.

Pe de altă parte, Gabi Bădălău și-a refăcut viața alături de Bianca Drăgușanu, deși în relația lor au existat certuri, despărțiri și împăcări, iar acum fosta prezentatoare TV ar urma să îl facă din nou tătic pe afacerist, fiind însărcinată în 10 săptămâni.

Iar în timp ce Gabi Bădălău și-a vândut casa, Claudia a achiziționat recent, din banii săi, o vilă la malul mării.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, decizie importantă după divorțul de Gabi Bădălău! Unde vor sta, până la urmă, copiii?

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
image
actualitate.net
image
actualitate.net