Imaginea în care Bianca Drăguşanu nu va fi niciodată! Mesajul tranşant al mamei lui Gabi Bădălău

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bianca Drăguşanu a primit o lovitură dură, când nu a fost invitată la nunta surorii lui Gabi Bădălău, care a avut loc în 7 mai. Blonda tot încearcă să le intre în graţii Sabinei şi mamei ei, Rodica, dar fără succes. O imagine de la eveniment va fi, probabil, o altă treaptă de încercare pentru Bianca. 

Gabi Bădălău, alături de fiii, părinţii, sora şi cumnatul lui
Gabi Bădălău, alături de fiii, părinţii, sora şi cumnatul lui

Este vorba despre o fotografie făcută la nunta faraonică, ţinută pe domeniul din Bolintin Vale, în care apare toată familia Bădălău. Gabi, fiii săi cu Claudia Pătrăşcanu, părinţii lui, Nicolae şi Rodica Bădălău, şi sora sa, Sabina, şi soţul ei, Răzvan, se uită împreună în obiectiv, într-o imagine în care sigur şi-ar fi dori să apară şi Bianca. Nu se va întâmpla asta niciodată, însă, susţin apropiaţi ai familiei. 

Citeşte şi: Ce a fost pus să facă Florin Salam la nunta faraonică din Bolintin Vale! Decolteul Sabinei Bădălău a fost ca un magnet

Mama lui Gabi Bădălău, tranşantă cu privire la Bianca

"În familia mea nu vin toate… Gabi nu poate aduce orice femeie în casa noastră. Nu o să fiu de acord niciodată cu relaţia asta", s-ar fi destăinuit Rodica Bădălău, mama afaceristului, unor prieteni apropiaţi. 

Bianca şi Gabi Bădălău sunt împreună de peste un an şi jumătate
Bianca şi Gabi Bădălău sunt împreună de peste un an şi jumătate

Mai mult, sursele Click! spun că motivul principal pentru care Gabi nu poate divorţa de fosta lui parteneră, Claudia Pătrăşcanu, ar fi tocmai părinţii lui. Nicolae şi Rodica Bădălău nu ar fi deloc fericiţi la gândul că fiul lor s-ar putea însura cu Bianca Drăguşanu. 

Bianca Drăguşanu, tratamente şi înseminări în Turcia

Aşa se face că sarcina blondei, despre care s-a aflat luni (9 mai), ar putea genera discuţii aprinse în casa familiei Bădălău. Click! a dezvăluit că Bianca ar fi gravidă în zece săptămâni, iar ea şi Gabi şi-ar fi dorit mult acest copil şi ar fi foarte bucuroşi dacă ar avea chiar tripleţi. Diva chiar ar fi fost de la multe ori în Turcia, alături de iubit, unde ar fi făcut tratamente şi injecţii, pentru a rămâne gravidă. 

Contactat de Click!, Gabi Bădălău a fost rezervat în declaraţii şi a spus doar că, din câte ştie el, Bianca nu esteînsărcinată. Evident, afaceristul ar putea fi doar precaut şi ar putea dori să nu dea încă vestea cea mare. 

Bianca, vacanţă în Dubai cu fiica ei

În acest timp, Bianca se află în Dubai, cu fiica sa, de unde publică imagini de vis. Blonda a luat bilete doar dus, aşa că va sta acolo o perioadă, probabil, mai ales că recent, ea ar fi achiziţionat un apartament acolo. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net