Sabina, sora lui Bădălău, a strălucit ca o zeiță la nunta lui Salam!

Ultima actualizare:

Sabina Ioana, sora lui Gabi Bădălău, a strălucit, mai ceva ca o zeiță, la nunta lui Florin Salam, de la Mamaia. Dacă Gabi Bădălău a primit embargo și nu a putut să o aducă pe Bianca Drăgușanu la nuntă, sora lui, Sabina Ioana, a făcut furori într-o rochie lungă, roz, de prințesă, la brațul soțului ei, Răzvan Marica.

Sabina Ioana, sora lui Gabi Bădălău, nu a ratat nunta lui Florin Salam Sursa: Instagram
Sabina Ioana, sora lui Gabi Bădălău, nu a ratat nunta lui Florin Salam Sursa: Instagram

Nu doar Gabi Bădălău a primit invitație la nunta „fratelui său de cruce” Florin Salam, dar și sora acestuia, Sabina Ioana, care a venit împreună cu soțul ei, Răzvan Marica. Tânăra i-a ținut de urât și fratelui său, cam abătut și singurel tare, dat fiind faptul că Bianca Drăgușanu nu era prin preajmă.

Ca și la fastuoasa ei nuntă, din urmă cu două săptămâni, Sabina a strălucit printre invitați. Sora lui Bădălău a ales să poarte o ținută diafană, în nuanțe de roz, o rochie de prințesă, de altfel, tocmai bună pentru o ceremonie la malul mării, pe plaja de la Mamaia.

Sabina Ioana, sora lui Gabi Bădălău, a arătat impecabil și a fost toată numai un zâmbet la nunta lui Florin Salam, în contrast evident cu fratele său, care a stat cam bosumflat toată seara pentru că nu a fost lăsat să vină și el cu actuala parteneră, Bianca Drăgușanu.

Manelistul Florin Salam și iubita sa, Roxana Dobre, s-au căsătorit chiar de 1 iunie, iar ceremonia a fost una de vis, pe plajă. 

Sabina, nuntă de vis la Bolintin Vale!

Sabina Ioana, sora lui Gabi Bădălău, s-a căsătorit și ea religios, sâmbătă (7 mai), iar petrecerea de vis a fost organizată pe domeniul acestora, din Bolintin Vale, acolo unde familia deține o sală de evenimente. Sabina, sora lui Gabi şi soţul ei, Răzvan Marica au făcut cununia religioasă, după ce au fost nevoiţi să amâne evenimentul mai bine de doi ani, din cauza restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Frumoasa soră a lui Gabi Bădălău şi Răzvan Marica s-au căsătorit inițial civil, în iunie 2019. Atunci ei apucat să facă doar un party restrâns la Snagov, unde a fost invitată chiar și Viorica Dăncilă, dar și alte nume grele din politica românească, acolo unde tatăl lor Niculae Bădălău, baronul PSD de Giurgiu, deține funcții importante.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net