Sabina, sora lui Gabi Bădălău a arătat ca o zeiță la nunta lui Nicole Cherry!

Sabina, sora lui Gabi Bădălău, a avut o apariție răvășitoare la nunta lui Nicole Cherry. Șatena a fost prezentă la evenimentul momentului alături de soțul ei și a întreținut atmosfera până dimineață! Ce a făcut după miezul nopții a surprins pe toată lumea.

image
Sabina, sora lui Gabi Bădălău a arătat ca o zeiță la nunta lui Nicole Cherry!

Sabia, sora lui Gabi Bădălău, a uimit cu apariția sa de la nunta lui Nicole Cherry. Evenimentul a avut loc în Bolintin Vale, chiar la ballroom-ul deținut de familia sa, unde s-a căsătorit și ea la începutul lunii mai. Superba șatenă a îmbrăcat o rochie de culoarea roz, iar croiala i-a pus în valoare silueta bine lucrată. Ținuta sa a fost completată de o capă din pene de struț și un colier masiv, de perle.

Nunta Nicole Cherry jpeg
Sabina la nunta lui Nicole Cherry

Citește și Andra a oferit cel mai emoționant moment al serii, la nunta lui Nicole Cherry

La nunta lui Nicole Chery a fost prezent și Gabi Bădălău, alături de care sora lui s-a fotografiat. A postat imaginile pe rețelele de socializare, unde internauții i-au complimentat look-ul. Chiar dacă bărbatul s-a despărțit în urmă cu puțin timp de Bianca Drăgușanu, iată că și-a făcut timp să participe și la nunta „hot” a sezonului. Afaceristul nu a purtat o ținută la fel de îndrăzneață ca frumoasa Sabina, ci a optat pentru un costum clasic, în nuanțe închise.

Ce a făcut sora lui Gabi Bădălău, după miezul nopții? Internauții au rămas muți de uimire!

Mai mult decât atât, nunta lui Nicole Cherry a fost o petrecere de pomină, iar imaginile apărute în mediul online servesc drept dovadă. Invitații „au rupt pantofii” pe ringul de dans, pe ritmurile Andrei și ale lui Damian Drăghici, care au întreținut atmosfera. Nici mireasa nu a putut sta departe de microfon, așa că a ajuns să cânte chiar și la propria-i nuntă unde, surpriză mare, s-a lăsat cu dedicații, după miezul nopții!

MicrosoftTeams image (13) png
Sabina Bădălău, dansând la nunta lui Nicole Cherry

Citește și Ce mireasă frumoasă a fost Nicole Cherry! Primele imagini cu rochia

Tot spre dimineață, sora lui Gabi Bădălău a făcut un gest neașteptat la nunta lui Nicole Cherry: a dus dansul la nivelul următor, la propriu. La un moment dat, câteva dintre fetele prezente la nuntă, inclusiv nașa Sabinei de cununie, Mădălina Petre, au renunțat la tocurile incomode și au început să danseze direct pe mese!

stanga
dreapta
Nunta Nicole Cherry jpeg
image
Nunta Nicole Cherry jpeg
Nunta Nicole Cherry jpeg
Nunta Nicole Cherry jpeg
Nunta Nicole Cherry jpeg
Nunta Nicole Cherry jpeg
Nunta Nicole Cherry jpeg

Legătură neștiută între Sabina și Nicole Cherry

Sora lui Gabi Bădălău s-a căsătorit recent, pe 7 mai, cu alesul inimii sale. La cununia sa au întreținut atmosfera atât Nicole Cherry, cât și Damian Drăghici. Sabina nu a lipsit de la nunta lui Nicole Cherry, organizată minuțios locația de lux deținută de familia sa, semn că tinerele au o legătură specială, pe care au ținut-o departe de ochii curioșilor până acum.

Sabina, sora lui Gabi Bădălău, are 31 de ani și este căsătorită cu Răzvan Alexandru Marica. A fost asistenta manager-ului de la CNAIR și în anul 2017 a ajuns să fie director la departamentul de Conformare, Calitate, Siguranță și Mediu la Aeroportul Henri Coandă. Soțul mezinei din familia Bădălău lucrează în aviație, la compania TAROM.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
andreea banica22 png
emil rengle
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub anda adam png
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png