Gabi Bădălău moare de dorul Biancăi! Mesajul pătimaș al afaceristului

Gabi Bădălău nu poate renunța la Bianca Drăgușanu în ruptul capului, nici măcar după ce diva a declarat la Teo Show! că nu are de gând să se împace cu el. Afaceristul, rănit în orgoliul propriu, a postat pe Instagram un mesaj vehement pentru blondină. 

bianca dragusanu gabi badalau jpeg
Gabi Bădălău moare de dorul Biancăi! Mesajul pătimaș al afaceristului

Se pare că Bianca Drăgușanu a trezit fiara din Gabi Bădălău, căci afaceristul a postat pe rețelele de socializare un mesaj deosebit de pătimaș la adresa Biancăi Drăgușanu, în care îi dă de înțeles că va regreta faptul că îi refuză afecțiunea. 

Bădălău, mesaj pentru Bianca, în timp ce se îndrepta spre nunta lui Nicole Cherry

Recent, Bădălău a simțit din nou să-și manifeste sentimentele față de Bianca, de data această supărat foc și frustrat de faptul că diva nu mai vrea să aibă de-a face cu el. Afaceristul a postat pe Instagram, chiar în timp ce se afla în drum spre nunta artistei Nicole Cherry, unde a fost invitat alături sora lui, Sabina.

Se pare că acest eveniment a stârnit o furtună de emoții în sufletul lui Gabi Bădălău, care a publicat pe Instagram o poză, însoțită de o melodie cu un mesaj puternic. Versurile ar putea fi o dedicație nu numai pentru Bianca care l-a umilit la TV, după ce l-a respins în fața unei națiuni întregi, ci și față de fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, ce a făcut acuzații grave la adresa lui. 

,,O să-ți bântui zilele nopțile, visele/să te dai cu capul de pereți/ să ți se rupă sufletul că iubești" spun versurile melodiei postate pe Instagram de Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu l-a respins pe Bădălău în direct la Teo Show!

După ce Bianca Drăgușanu l-a respins pe Bădălău, în direct la TV, atunci când afaceristul a sunat-o în timpul emisiunii Teo Show!, amorezul a rămas de atunci cu orgoliul șifonat.

Gabi Bădălău rarerori postează chestiuni despre viața personală, pe Instagram, însă după ce Bianca i-a spus definitiv ,,adio", afaceristul a devenit din ce în ce mai sensibil și a început să se comporte precum un adolescent îndrăgostit, care, după cum a precizat și blodina, ,,nu știe ce vrea". 

,,Cred că amândoi avem nevoie nevoie de timp. Este un om foarte blând, dar nu știe ce vrea", a declarat Bianca la Teo Show.

stanga
dreapta
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
gabi badalau bianca dragusanu jpeg
gabi badalau jpeg
1 claudia patrascanu proces gabi badalau jpg jpeg
4 claudia patrascanu si gabi badalau copii 1 jpg jpeg
Mariajul cu Gabi Bădălău nu i a adus prea multă fericire Claudiei jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 2 png
bianca dragusanu gabi badalau 1 png
bianca dragusanu si gabi badalau
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub anda adam png
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png