Petrecerea continuă în familia lui Florin Salam! Roxana împlinește 35 de ani

Petrecerea continuă în familia lui Florin Salam! Pe 1 iunie, artistul și aleasa inimii sale, Roxana Dobre s-au căsătorit religios și au organizat o petrecere fastuoasă la malul mării. Îndrăgostiții încă mai au motive de sărbătoare, chiar și două zile mai târziu. Pe 3 iunie, Roxana împlinește 35 de ani, iar sărbătorita a fost cinstită așa cum se cuvine. 

Roxana este cu opt ani mai mică decât Florin Salam
Roxana este cu opt ani mai mică decât Florin Salam

Pe 1 iunie, Roxana Dobre și Florin Salam au devenit oficial soț și soție. După ce a avut loc cununia religioasă, îndrăgostiții au petrecut până în zori într-o locație exclusivistă din Mamaia. Manelistul nu a ținut cont de bani și a scos sume astronomie din buzunare pentru a fi sigur că totul este pe placul soției sale, dar și nuntașilor. 

Citește și: Ce superstiție a ținut Florin Salam la nunta cu Roxana Dobre

Pe 3 iunie, în familia lui Salam a existat un alt motiv de sărbătoare. Roxana Dobre a împlinit 35 de ani, fiind cu opt ani mai mică decât îndrăgitul interpret. Așa cum era de așteptat, ziua ei de naștere nu trecut fără să fie sărbătorită!

Partenera de viață a lui Florin Salam a distribuit mai multe imagini în care apare pe plajă, purtând o ținută lejeră și ținând un pahar cu șampanie în mână. Judecând după zâmbetul de pe chipul ei este ușor de înțeles că se bucură de compania oamenilor de care este înconjurată. Se pare că Roxanei i-a fost organizată o petrecere chiar pe plajă, după cum ea însăși a dezvăluit, pe contul de Instagram. 

Vezi și: Cum s-a ales Florin Salam cu denumirea celebrului mezel ca nume de scenă 

Florin Salam și Roxana Dobre au împreună trei copii

Florin Salam și Roxana Dobre au împreună trei copii: două fetițe, Rania și Jacqueline și un băiețel, Simon Ştefan. Artistul mai are doi copiii, din mariajul cu regretata Ștefania: Betty Stoian și Daniel Stoian. Ambii l-au făcut deja nepot pe celebrul artist, devenind părinții la o vârstă destul de fragedă! 

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit după opt ani de relație, pe 1 iunie, iar artistul s-a asigurat că aleasa inimii sale are parte de o nunta desprinsă din basme. Nu a ținut cont de bani și a închiriat un local luxos de la malul mării.

Bucătarii au preparat mâncăruri alese, iar meniul a fost unul de cinci stele! Între cei care au participat la nunta lui Florin Salam s-au numărat Alex Velea, Jador, Tzancă Uraganul, dar și fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, afaceristul Gabi Bădălău. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net