Mama Roxanei Dobre, plină de emoții la nunta fiicei cu Salam. Ce vedete le sunt alături celor doi

Roxana Dobre și Florin Salam spuneau că vor o nuntă restrânsă, dar cum socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu cea din târg, sute de persoane și-au făcut apariția deja la eveniment. Iată ce vedete din România participă la evenimentul momentului.

Soacra mică, vizibil emoționată, a fost toată ziua în preajma fiicei sale. Mama Roxanei Dobre s-a schimbat în ținuta de seară, o rochie fuchsia, lungă și mulată. Femeia pare sora miresei și nicidecum mama acesteia, căci are o siluetă de invidiat și arată exemplar. Chiar dacă se grăbea să ajungă la eveniment, că doar o dată-n viață se căsătorește Roxana Dobre cu Florin Salam, mama ei s-a oprit în fața localului pentru câteva declarații.

Vezi și:  Meniu de 5* și decor de basm la nunta lui Florin Salam. Cine cântă pentru „regele manelelor”

„Casă de piatră și să îmbătrânească împreună. Da, (n.red.- a avut emoții) ca orice părinte. Când a fost să fie de la Dumnezeu, atunci a fost. Ca orice mamă, ne-am sfătuit, ea știe să își aleagă, cu certitudine, tot ce-i mai frumos”, a spus mama Roxanei Dobre, în legătură cu pregătirile evenimentului și cu alegerile pe care le-a avut de făcut fiica sa în acest context.

Jador, Alex Velea și Tzanca Uraganu pe lista de invitați

Totodată, l-am surprins și pe Jador la intrarea în restaurant, iar artistul a mărturisit că nu putea să lipsească de la un asemenea eveniment, având în vedere că îl apreciază pe Florin Salam și nu doar din punct de vedere profesional. Din păcate, artistul nu a putut sta prea mult la eveniment, căci avea și alte invitații de onorat.

Nu rataNuțu Cămătaru, invitat de seamă la nunta lui Salam! Soția Claudia, apariție răvășitoare

„De vreo doi ani (n.red.- sunt în relații amicale). Sunt niște sentimente de bucurie, suntem fanii lui cu toții. Am fost fanul lui, sunt fanul lui”, a declarat artistul, la plecare.

Cocoș de la Călărași, finul lui Florin Salam, a venit alături de partenera sa de viață, asemenea lui Tzanca Uraganul. Alina, alias Marymar, a furat toate privirile la cununia civilă și seara a ales o altă ținută, chiar mai sexy.

Alex Velea, singur la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

Diana Matei și soțul său, Marian Cleante, au ajuns în urmă cu ore bune la local și, din informațiile primite de la corespondentul Click! am aflat că ei vor susține și un recital.

Sorinel Puștiu a fost alături de miri încă de la cununia religioasă, dat fiind faptul că se cunoaște de ani buni cu Salam, el fiind printre soliștii cu ștate vechi în lumea manelelor. Printre invitați l-am zărit și pe Alex Velea, însă nu este clar dacă a venit alături de Antonia sau nu, mai ales că, în urmă cu două ore, artista a postat o filmare de pe stadionul Tudor Vladimirescu, din Târgu Jiu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net