Fiica lui Florin Salam rupe tăcerea despre Roxana Dobre: «Se vorbesc fel și fel de chestii»

Ultima actualizare:

Fata lui Florin Salam, Betty, a asistat la unul dintre cele mai mari evenimente ale anului, nunta tatălui său cu modelul Roxana Dobre. Fiica manelistului s-a arătat întotdeauna încântată că părintele ei își reface viața, dar s-a spus că Betty nu o are deloc la suflet pe noua soție, Roxana Dobre. 

Sătulă de zvonuri, Betty Stoian a dorit să clarifice care este de fapt relația dintre ea și Roxana Dobre. Fiica manelistului nu a ocolit subiectul și a vorbit cu foarte multă sinceritate despre soția tatălui său.

Citește și: Cununia religioasă a lui Florin Salam, nerecunoscută de Biserică? Iată motivele!

Se pare că, în ciuda gurilor rele, cele două se înțeleg foarte bine, iar Betty chiar îi cere sfaturi Roxanei Dobre, atunci când are nevoie. 

Am o relație foarte bună cu Roxana Dobre. Spre deosebire de oamenii care vorbesc fel și fel de chestii despre noi, ne înțelegem foarte bine." , a dezvăluit Betty la Prima TV. 

Citește și: Cum s-a ales Florin Salam cu denumirea celebrului mezel ca nume de scenă

Betty Stoian: ,,Am avut emoții pentru tata"

Fiica lui Salam spune că tatăl ei a organizat o nuntă colosală, care a necesitat extrem de multă energie din partea tuturor. Atât mirele cât și invitații au făcut un tur de forță când au celebrat evenimentul până în zorii zilei la un local de lux din stațiunea Mamaia. Betty a mărturisit că au încercat-o foarte multe emoții în acea zi mare pentru tatăl ei. 

„A fost foarte obositor. Am avut parte de foarte multe energii și, oarecum, a fost așa, o zi obositoare. Așa-i la nuntă. Am avut emoții pentru tata. M-am simțit ca și cum aș fi trecut eu prin sentimentele alea.

Avea emoții, dar tata știe cel mai bine să le stăpânească. El când e foarte emoționat, pare calm. S-a controlat foarte bine. Mi-a plăcut că s-a odihnit. A fost o muncă să se trezească de dimineață, să se pregătească”, a declarat Betty pentru sursa anterior menționată. 

Betty Stoian s-a căsătorit la 18 ani

Betty Stoian are 22 de ani, însă deja și-a construit o familie superbă, alături de soțul ei, Cătălin Vișinescu și fiul lor, Matthias. Tânăra s-a căsătorit la doar 18 ani și doi ani mai târziu l-a adus pe lume pe primul ei copil. Betty Stoian a recunoscut în cadrul unui interviu că, i-a fost dificil să se adapteze în rolul de mamă. 

Fiica lui Florin Salam cochetează și ea cu muzica și a mărturisit că timpul ei se împarte între copil și munca în studio. 

,,Am fost mai absentă, așa e bine să faci câteodată! Am stat acasă cu familia, e foarte frumos să ai familie, copil, e cea mai sinceră iubire cea din partea unui copil dar este și greu atunci când ești mai mic de vârstă ca și mine... Aici trebuie să lucrez cu mine că nu am răbdare. La răbdare trebuie să mai lucrez. Am început să stau cu cel mic din nevoie, pentru că nu mai am bonă, și o să-mi caut o bonă, dar m-am acomodat cât de cât! Nu am răbdarea aia 100%! Nu am răbdare să mă joc cu el atât de mult cât vrea el! Sau să stau cu el atât de mult!", a spus Betty Salam într-un interviu pentru Exclusiv VIP.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net