Roxana Dobre, reacție furibundă, după ce BOR nu a recunoscut nunta cu Florin Salam

Ultima actualizare:

Roxana Dobre, proaspăta soție a lui Florin Salam, nu a scăpat ocazia să atace Biserica Ortodoxă Română, după ce instituția a refuzat să recunoască uniunea religioasă dintre ea și celebrul manelist.

roxana dobre florin salam (2) jpg

Soția lui Salam a răbufnit pe Instagram și a subliniat ipocrizia BOR, dând ca exemplu cazul unui preot acuzat că a întreținut relații intime cu un minor. 

Trebuie să vezi și: Primele imagini de la nunta lui Florin Salam! E desfășurare de forțe pe plaja din Mamaia

Roxana Dobre a fost de-a dreptul revoltată de afirmațiile Bisericii Ortodoxe Române, potrivit cărora, ceremonia religioasă dintre ea și manelist nu este validă, întrucât a fost oficiată într-o zi de miercuri, care este de obicei zi de post. De asemenea, reprezentantul BOR a mai adăugat că Roxana Dobre și Florin Salam s-au cununat la o ,,biserică pirat", întrucât preotul a fost exclus din instituție din motive disciplinare. 

Nu rata nici: Ce superstiție a ținut Florin Salam la nunta cu Roxana Dobre. Biserica și nașii au fost aleși de „frică

Roxana Dobre a găsit ocazia perfectă să atace public declarațiile BOR, după ce Spy News a publicat un articol despre duhovnicul Marian Ene, acuzat că a întreținut relații sexuale cu un minor și a fost arestat preventiv de către Judecătoria Sectorului 5.

Desigur BOR a păstrat tăcere absolută cu privire la acest incident de o gravitate extremă, care pune în pericol siguranța minorilor în ,,casa Domnului", deși reprezentanții instituției au fost extrem de vigilenți în a arăta neregulile din cadrul nunții lui Salam cu Roxana Dobre. 

Roxana Dobre a transmis un mesaj dur ape rețelele de socializare în care a condamnat vehemenat ipocrizia evidentă a Bisericii Ortodoxe Române. 

,,La noi a fost păcat binecuvântarea în biserică miercurea. În ce lume putem trăi...”, a scris Roxana Dobre pe Instagram.

Nuțu Cămătaru, invitat la nunta lui Salam

Florin Salam s-a căsătorit cu aleasa inimii sale Roxana Dobre, în cadrul unei ceremonii fastuoase ce a avut loc pe malul mării, în stațiunea Mamaia. Roxana Dobre și-a făcut apariția asemenea unei adevărate regine, într-un bolid Rolls Royce de 500.000 de euro și a optat pentru o rochie albă din satin, cusută cu pietre prețioase, ce îi punea în evidență formele voluptoase. Printre cei mai de seamă invitați de la marele eveniment s-au remarcat Nuțu Cămătaru și soția sa, dar și Alex Velea care a făcut atmosferă pe ringul de dans. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net