Pepe și Yasmine, moment de panică. Au fost la un pas să-și piardă bebelușul

#Exclusiv Click!

Numai tată să nu fii și să vezi cum ți-a luat-o căruciorul cu tot cu bebeluș la vale! Pepe a pățit-o cât de bună și mai să facă infarct! Paparazzii Click! au surprins momentul, în parcarea unui mall din Capitală!

cub pepe png

Pepe și Yasmine, moment de panică!

Din luna iunie, de când a devenit tată de băiețel, Pepe nu-și mai încape în piele de fericire! Meseria de tătic grijuliu și atent îl prinde foarte bine. De câte ori găsește puțin timp liber, Pepe iese la plimbare cu bebelușul și soția prin mall, ca o familie fericită și împlinită!

Paparazzii Click! i-au surprins, chiar zilele trecute, în această formulă. Pepe și Yasmine au ieșit după-amiaza, la o sesiune de cumpărături, cu bebelușul după ei, bine proptit într-un cărucior de fițe. După ce Pepe și-a cumpărat un costum din mall, cei trei s-au îndreptat spre mașina din parcare.

Acolo, însă, surpriză! În timp ce aranjau sacoșele în portbagajul mașinii, într-un moment de neatenție al latino-loverului, căruciorul, cu tot cu bebeluș, a luat-o la vale! Panică mare, noroc cu un trecător a oprit la timp căruciorul, care se deplasa cu viteză spre stradă.

Pepe i-a mulțumit acestuia pentru gestul salvator și apoi a așezat cu grijă bebelușul în mașină, în timp ce Yasmine a supravegheat, de data aceasta foarte atentă, întreaga operațiune.

Pepe (43 de ani) și-a găsit în timp record fericirea în brațele dansatoarei Yasmine Ody (27 ani), după un divorțul de fosta soție, Raluca. Acum Pepe e mai fericit ca niciodată lângă Yasmine, care i-a dăruit un bebeluș ce-i poartă numele, Pepe junior. Artistul e mândru tare de fiul său, mai laes că e prima dată tată de băiat!

Pepe mai are două fete din căsătoria cu Raluca Pastramă, pe Rosa Alexandra ( în vârstă de 7 ani) și Maria Pascu (de 10 ani). Pepe și Raluca au fost căsătoriți timp de 8 ani. La data de 8 februarie 2021, cei doi au divorțat la notar.

Actuala parteneră a artistului, Yasmine, se înțelege de minune cu cele două fetițe ale lui Pepe din căsătoria cu Raluca. Acestea sunt și el mândre tare de frățiorul lor, Pepe junior, care crește văzând cu ochii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg