Ce bine arată Yasmine, soția lui Pepe! Paparazii Click! i-au surprins pe stradă, la o plimbare cu bebelușul

Ultima actualizare:

De când a devenit tată de băiat, la începutul lunii iunie, anul acesta, Pepe (43 ani) este foarte fericit și grijuliu. Paparazzii Click! l-au surprins împingând la cărucior, semn că nu și-a pierdut dexteritatea. Artistul cu soția mai tânără au ieșit la o plimbare „bebelușească.”

Pepe, un tată fericit, un soț responsabil! Ce bine arată Yasmine!

Pepe nu își mai încape în piele de bucurie că, în sfârșit, are acasă și un băiat, astfel că i s-a îndeplinit și acest vis! Chiar dacă este foarte ocupat cu concertele, evenimentele și proiectele online, atunci când are timp, interpretul adoră să iasă la plimbare cu fiul său, Pepe Jr., și soția lui, Yasmine.

Zilele trecute, vedeta Antenei 1 a fost surprinsă de paparazzii Click! în compania femeii care l-a făcut tată de băiat, Yasmine, dar și cu Pepe Jr, mezinul casei, pe care cântărețul îl ținea mândru în brațe.

Citește și: Raluca, fosta soție a lui Pepe, s-a căsătorit în secret! Cum a dat-o Gabi Firea de gol

Cei trei s-au plimbat într-un centru comercial din Băneasa, unde au dat câteva ture, s-au bucurat de soare și momentele în familie. Pepe nu se sfiește să își țină copilul în brațe și să o ajute pe actuala femeie a vieții lui atunci când ies împreună în oraș. E un tată, dar și un soț mândru! 

În timp ce Yasmine aranja căruciorul, artistul se ocupa de fiul lor. Pepe întotdeauna a fost un familist convins, mai ales că iubește copiii și și-a dorit să devină tată. Atunci când este în compania celor trei copii ai săi, fetele din mariajul cu Raluca Pastramă, și băiatul pe care îl are cu Yasmine, prezentatorul emisiunii “Te cunosc de undeva” este în al nouălea cer!

(Dacă vreți să urmăriți activitatea lui Pepe de pe YouTube, puteți accesa link-ul de mai jos)

Pepe și-a găsit liniștea sufltească lângă Yasmine

Pepe (43 de ani) și Yasmine Ody (27 ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar, în sfârșit, artistul pare să-și fi găsit jumătatea! Chiar dacă este mai mare cu 16 ani decât cea care i-a devenit soție și i-a adus pe lume primul băiat din familie,  diferența de vârstă dintre ei nu îi împiedică să fie fericiți și împliniți. Atunci când nu are angajamente artistice, cântărețul preferă să își petreacă timpul cât mai mult în familie, alături de fetele și băiatul lui.

De remarcat este faptul că Yasmine Ody arată foarte bine și pare să își fi revenit deja la formele pe care le avea înainte să devină mamă, așa că Pepe are cu ce să se mândrească!

Pepe mai are două fetițe din căsătoria cu Raluca Pastramă, pe Rosa Alexandra (7 ani) și Maria Pascu (10 ani). Pepe și Raluca Pastramă au fost căsătoriți 8 ani, iar pe 8 februarie 2021 au semnat actele de divorț la notar. Artistul a fost cel care a declarat de mai multe ori că a încercat să își salveze căsnicia cu Raluca, însă nu s-a mai putut face nimic, iar în cele din urmă cei doi au ajuns la divorț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net