Pepe, primele declarații despre nunta secretă!: „Fericit și îndrăgostit am intrat în belele”

Ultima actualizare:

Pepe este în culmea fericirii! Artistul a împlinit pe 20 iulie, 43 de ani, și are acum familia pe care a visat-o. În urmă cu doar o lună a devenit tată de băiat, așa cum își dorea de mult timp, iar familia lui s-a întregit. Click! publică în exclusivitate primele declarații ale artistului despre marele eveniment.

Pepe a făcut primele declarații despre nunta secretă!
Pepe a făcut primele declarații despre nunta secretă!

Cu ocazia zilei de naștere a artistului s-a aflat și faptul că Pepe s-a căsătorit, în secret, cu mama băiețelului său, în luna martie, deși în presă ar fi apărut informații că vedeta a făcut pasul cel mare, pentru a treia oară, în luna aprilie.

Mai citește și: Cum au reacționat fetițele lui Pepe când și-au cunoscut frățiorul! Poze de pus în ramă

Pepe: “Fericit și îndrăgostit am intrat în “Belele” și nu mă las până când nu iese ca mine”

Iar faptul că iubita lui și-a schimbat numele pe rețelele de socializare din Ody în Pascu, a dus la a doua confirmare că Pepe este din nou căsătorit. “Nu din aprilie, e din martie!”, a spus Pepe amuzat pentru Click! deși artistul e rezervat cu privire la viața sa privată, mai ales de când are o relație cu Yasmine Ody.

Vezi și: Cine este iubita lui Pepe, mama celui de-al treilea copil al cântărețului, care a defilat pentru Alexandru Ciucu și Cătălin Botezatu

„Pot să spun doar că astăzi, de ziua mea, pe 20 iulie, am lansat videoclipul oficial și am intrat oficial în “Belele” asumate! Și fericit și îndrăgostit am intrat în “Belele”! Ce pot să spun? Viața personală e viața personală și viața artistică  e viața artistică! Am intrat în “Belele” și nu mă las până când nu iese ca mine.”, a mai adăugat Pepe pentru Click!, cu zâmbetul pe buze.

Pepe și Yasmine Ody, mămica băiețelului său, sunt împreună din iunie 2021, iar artistul mai are două fete din căsătoria cu Raluca Pastramă, pe Maria, care urmează să împlinească 10 ani, și pe Rosa Alexandra, de aproape 7 ani.

Wow: Cine este iubita lui Pepe, mama celui de-al treilea copil al cântărețului, care a defilat pentru Alexandru Ciucu și Cătălin Botezatu

Gianni Pascu a dezvăluit marele eveniment!

„Pepe și Yasmine s-au căsătorit în aprilie, ei nu vor să facă tam-tam pe tema asta, nimeni din familie nu dorește să iasă în față cu nimic. Pepe e artist, el e mai liniștit dacă nu face declarații despre viața personală.

Este foarte bine așa, chiar nu are nevoie să spună lucruri pentru a se scrie despre el. Evenimentul a avut loc în familie, am fost doar apropiații. Sunt de ceva timp căsătoriți, s-a aflat acum, dar ei sunt de ceva timp.

Cei care doresc să apară le doresc mult succes, să fie exact cum își doresc, familia noastră e mai liniștită așa”, a declarat Gianni Pascu, în exclusivitate pentru Click!. Mai multe despre marele eveniment puteți citi aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net