Pepe, primele declarații despre nunta secretă!: „Fericit și îndrăgostit am intrat în belele”

Pepe este în culmea fericirii! Artistul a împlinit pe 20 iulie, 43 de ani, și are acum familia pe care a visat-o. În urmă cu doar o lună a devenit tată de băiat, așa cum își dorea de mult timp, iar familia lui s-a întregit. Click! publică în exclusivitate primele declarații ale artistului despre marele eveniment.

pepe si yasemine ody
Pepe a făcut primele declarații despre nunta secretă!

Cu ocazia zilei de naștere a artistului s-a aflat și faptul că Pepe s-a căsătorit, în secret, cu mama băiețelului său, în luna martie, deși în presă ar fi apărut informații că vedeta a făcut pasul cel mare, pentru a treia oară, în luna aprilie.

Mai citește și: Cum au reacționat fetițele lui Pepe când și-au cunoscut frățiorul! Poze de pus în ramă

Pepe: “Fericit și îndrăgostit am intrat în “Belele” și nu mă las până când nu iese ca mine”

Iar faptul că iubita lui și-a schimbat numele pe rețelele de socializare din Ody în Pascu, a dus la a doua confirmare că Pepe este din nou căsătorit. “Nu din aprilie, e din martie!”, a spus Pepe amuzat pentru Click! deși artistul e rezervat cu privire la viața sa privată, mai ales de când are o relație cu Yasmine Ody.

Vezi și: Cine este iubita lui Pepe, mama celui de-al treilea copil al cântărețului, care a defilat pentru Alexandru Ciucu și Cătălin Botezatu

„Pot să spun doar că astăzi, de ziua mea, pe 20 iulie, am lansat videoclipul oficial și am intrat oficial în “Belele” asumate! Și fericit și îndrăgostit am intrat în “Belele”! Ce pot să spun? Viața personală e viața personală și viața artistică  e viața artistică! Am intrat în “Belele” și nu mă las până când nu iese ca mine.”, a mai adăugat Pepe pentru Click!, cu zâmbetul pe buze.

Pepe și Yasmine Ody, mămica băiețelului său, sunt împreună din iunie 2021, iar artistul mai are două fete din căsătoria cu Raluca Pastramă, pe Maria, care urmează să împlinească 10 ani, și pe Rosa Alexandra, de aproape 7 ani.

Wow: Cine este iubita lui Pepe, mama celui de-al treilea copil al cântărețului, care a defilat pentru Alexandru Ciucu și Cătălin Botezatu

Gianni Pascu a dezvăluit marele eveniment!

„Pepe și Yasmine s-au căsătorit în aprilie, ei nu vor să facă tam-tam pe tema asta, nimeni din familie nu dorește să iasă în față cu nimic. Pepe e artist, el e mai liniștit dacă nu face declarații despre viața personală.

Este foarte bine așa, chiar nu are nevoie să spună lucruri pentru a se scrie despre el. Evenimentul a avut loc în familie, am fost doar apropiații. Sunt de ceva timp căsătoriți, s-a aflat acum, dar ei sunt de ceva timp.

Cei care doresc să apară le doresc mult succes, să fie exact cum își doresc, familia noastră e mai liniștită așa”, a declarat Gianni Pascu, în exclusivitate pentru Click!. Mai multe despre marele eveniment puteți citi aici.

cub florin zamfirescu png
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Robbie Williams Spice Girls
soldat burkinafaso shutterstock 1839402940 jpg
Explozie Girona FOTO EL MUNDO webp
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg