Connect-R şi SHIFT, gest memorabil! Toata lumea a izbucnit în lacrimi la finala Te cunosc de undeva

Ultima actualizare:

Connect-R şi SHIFT au făcut un gest impresionant în marea finală Te cunosc de undeva! Întreg platoul show-ului de la Antena 1 a avut ochii în lacrimi, după momentul emoționant al celor două vedete.

Connect-R şi SHIFT, gest impresionant! Foto: Antena 1
Connect-R şi SHIFT, gest impresionant! Foto: Antena 1

Emoţiile au atins cote maxime în marea finală a sezonului 18 Te cunosc de undeva! Cele patru cupluri finaliste care se bat pentru câştigarea trofeului pus în joc au dat tot ce au avut mai bun pe scena celebrei emisiuni de la Antena 1.

S-a întâmplat şi în timpul reprezentaţiei lui Connect-R şi SHIFT, cuplul de finalişti care a decis să facă un gest cu adevărat memorabil la finala Te cunosc de undeva!.

Cei doi avut parte de o transformare cu adevarăt emoţionantă, deghizându-se în Sting şi Puff Daddy, pentru a interpreta piesa I’ll Be Missing You. Connect-R și SHIFT au decis să închine momentul în memoria unui artist care s-a stins de curând din viață.

Gestul a fost unul surpriză pentru toţi cei aflaţi pe platoul de filmare, care l-au privit cu ochii în lacrimi şi copleşiţi de emoţie.

Connect-R și SHIFT i-au dedicat piesa „I'll be missing you” lui Nosfe și familiei lui

„Am vrut neapărat să dedicăm momentul ăsta celor care l-au iubit pe NOSFE şi, în special, familiei, fetiţiei şi soţiei lui!”, a mărturisit Connect-R.

„Aş vrea să spun şi eu câteva cuvinte, deşi îmi este foarte, foarte greu. Ştiu că nu am vorbit foarte mult sezonul ăsta Te cunosc de undeva!, dar vreau să vă mulţumesc tuturor: în primul rând colegilor, nişte artişti superbi, juriului minunat, că ne dă puterea să devenim mai buni, pe zi ce trece şi vreau să vă mai spun că experienţa asta a fost în acelaşi timp şi una foarte tristă pentru mine.

De ce spun asta? Pentru că în timp ce eram antrenat în acest show, fratele meu din altă mamă, NOSFE, s-a dus într-un loc mai bun.

Sunt foarte fericit şi emoţionat că am făcut momentul ăsta pentru el, în finala Te cunosc de undeva! Emoţia e mai mare ca la orice concert pe care l-am avut vreodată!”, a precizat SHIFT.

Dedicație specială în finala Te cunosc de undeva!

Nosfe s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani, la data de 16 octombrie, după ce tocmai susținuse un concert alături de trupa Șatra Benz. Moartea sa a lăsat urme adânci în sufletul celor care l-au cunoscut și care i-au apreciat din prima clipă personalitatea. 

Înainte de tragedia cumplită, Nosfe a participat la emisiunea Chefi la Cuțite alături de soția sa, Mădălina Crețan, în echipa lui Florin Dumitrescu.

La două luni de la decesul artistului, Connect-R și SHIFT au reușit să facă un gest impresionant pentru regretatul cântăreț. Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00 la Antena 1, în cadrul finalei celui de-al 18-lea sezon Te cunosc de undeva!. Tot sâmbătă va fi ales şi marele câştigător al sezonului 18 al transforming show-ului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net