Ce căutau Dan Negru și Connect-R unul lângă altul în avion! Mesaj dur transmis de prezentatorul TV

Ultima actualizare:

Dan Negru și Connect-R au fost surprinși într-o ipostază rară. Cele două vedete au avut locuri împreună într-un zbor al companiei Tarom. Prezentatorul de la Kanal D nu a ratat momentul de a transmite un mesaj dur.

Ce căutau Dan Negru și Connect R unul lângă altul în avion
Ce căutau Dan Negru și Connect R unul lângă altul în avion

Dan Negru și Connect-R s-au întâlnit în avion: „Bucurați-vă de ultimele zboruri Tarom”

Cântărețul care ne-a încântat vara asta cu hit după hit pare jovial și relaxat în imaginea din avion, în timp ce Dan Negru are un ton ceva mai serios. De altfel, postarea făcută de prezentatorul TV e una care atacă un subiect mai mult decât sensibil.

Nu rata: Dan Negru, mesaj dur pentru români «Nu fiţi proşti! Nu vă condamnaţi copiii la prostie!»

„Zbor cu Tarom și povestesc cu Connect-R despre somnul Taromului”, a scris Dan Negru pe rețele de socializare. Această consideră cu celebrul brand românesc „trage sa moară și au avut grijă de asta manageri numiți politic, miniștrii, prim-miniștri și găștile de specialiști.”

Poate te interesează: Dan Negru, reacție acidă după știrea cu Florin Salam! „Când am murit prima dată la știri, mama...”

Dan Negru și Connect R au fost surprinși într-o ipostază rară
Dan Negru și Connect R au fost surprinși într-o ipostază rară

„Zbor cu Tarom și povestesc cu Connect-r despre somnul Taromului. Bucurați-vă de ultimele zboruri TAROM, faceți-vă poze în avioanele lor pentru că brandul va deveni istorie.

Tarom trage sa moară și au avut grijă de asta manageri numiți politic, miniștrii, prim-miniștri și găștile de specialiști. Toți sunt liberi și bogați și din Tarom o să rămână doar averile lor obținute din căpușarea companiei.

Prietenul meu, Connect-R e cel cu "vara nu dorm"... Tarom, nu renunța la visele tale, continuă să dormi!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Citește și: Connect-R, gest superb! De ce și-a scos toți banii din bancă în tinerețe? Artistul a împlinit 40 de ani

Îndrăgitul prezentator TV și-a făcut un obicei în a critica lucrurile care nu merg bine în țara noastră. Recent, vedeta de la Kanal D a făcut un „control” și prin stațiunea Băile Herculane, cândva o perlă a turismului românesc. Dan Negru s-a arătat complet dezamăgit de modul în care arată în vara lui 2022 una dintre comorile României.

„Totul e ruină! Aristocrația romană venea pe aici, apoi imperiul austro-ungar. Franz Joseph, împăratul, spunea că e cea mai frumoasă stațiune din Europa. Uite cum a ajuns!”, a precizat Dan Negru în clipul postat pe rețele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net