Dan Negru, oripilat de condițiile din gara Eforie Nord: «Cod roșu de nepăsare!»

Ultima actualizare:

Dan Negru și-a manifestat pe internet revolta cu privire la condițiile deplorabile din gara Eforie Nord. Prezentatorul TV a publicat pe rețelele de socializare un clip în care arată cum omenii sunt nevoiți să îndure o căldură insuportabilă și să stea sub soarele arzător în timp ce așteaptă trenul.

Dan Negru, oripilat de condițiile din gara Eforie Nord: «Cod roșu de nepăsare!»
Dan Negru, oripilat de condițiile din gara Eforie Nord: «Cod roșu de nepăsare!»

Dan Negru a constatat cu stupoare condițiile inumane pe care sunt nevoiți să le îndure călătorii din gara Eforie Nord. Prezentatorul s-a aflat la fața locului într-o zi toridă în care s-a anunțat cod roșu de caniculă și a filmat cum oamenii încărcați cu bagaje și copii așteptau trenul în soare pe peronul încins, deoarece în gara Eforie Nord nu există un loc acoperit, unde oamenii să se poată adăposti de arșița verii. 

Vezi și: Imagini rare cu Dan Negru la mare, cu soția și copiii

În spatele meu e gara din Eforie. E cod roșu de caniculă. Și ăsta e peronul. Oamenii așteaptă trenul. De ani de zile. Ia uite cum stau, de ani de zile, bătuți în cap de soare. N-a fost nimeni în stare să pună un acoperiș unde să te poți adăposti de soare. În plină căldură, vara. Din când în când, oamenii se mai ascund acolo, sub copaci, dar dincoace e un peron unde zeci de oameni stau zilnic, bătuți în cap de soare. I-auzi. Zice că are și întârziere 15 minute. Gara din Eforie Nord, caniculă 2022. Ăștia suntem!”, a spus Dan Negru.

Nu rata nici: Îți dau lacrimile! Dan Negru, mesaj cu încărcătură emoțională pentru Petru, fiul Mădălinei Manole!

Dan Negru dezamăgit de Băile Herculane: «Totul e ruină»

Dan Negru este foarte activ pe social-media și împărtășește fanilor diferite situații cu care se confruntă țara noastră și pe care autoritățile aleg să le ignore. 

O altă postare a prezentatorului de la Kanal D face referire la celebra stațiune Băile Herculane, considerată în trecut una dintre perlele turismului românesc. Vedeta a rămas profund dezamăgită de starea în care a ajuns acest loc, odată frecventat chiar și de cei mai înstăriți oameni, datorită apelor binefăcătoare. 

Totul e ruină! Aristocrația romană venea pe aici, apoi imperiul austro-ungar. Franz Joseph, împăratul, spunea că e cea mai frumoasă stațiune din Europa. Uite cum a ajuns!”, a menționat Dan Negru. 

Stațiunea Băile Herculane a reprezentat una dintre cele mai importante stațiuni balneare din Europa, dar și un loc de mare însemnătate istorică, izvoarele sale fiind apreciate de localnici, încă de pe vremea împăratului Traian. 

Interesant și: Cosmin Seleși vs Dan Negru! Prezentatorul spune că nu are bani de litoralul românesc!

Dan Negru în Grecia: « A ajuns de mult un ghetou»

Nici Grecia nu l-a impresionat pe Dan Negru, ba din contră. Prezentatorul TV a avut parte de o experiență groaznică pe litoralul elen. Vedeta a poposit în Atena, capitala Greciei, însă, din spusele lui Negru, orașul a decăzut în ultima vreme asemănându-se din ce în ce mai mult cu un ghetou.

  „Când stăm în genunchi, alții ni se par mari! Am ajuns printr-o conjunctură în Grecia. Știam că Atena, leagănul civilizației democratice a ajuns de mult un ghetou. Litoralul grecesc însă, lăudat mereu de noi, pare în multe locuri o adunătură de Eforie a anilor 90.”, a scris vedeta de la Kanal D pe Facebook.  

Dan Negru a precizat că România ar oferi condiții mai bune turiștilor, după ce a fost recent cu familia într-o stațiune autohtonă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net