Îți dau lacrimile! Dan Negru, mesaj cu încărcătură emoțională pentru Petru, fiul Mădălinei Manole!

Ultima actualizare:

Ziua de 8 iunie a fost una de sărbătoare pentru familia Mădălinei Manole. Fiul artistei a împlinit 13 ani, însă nu are amintiri cu cea care i-a fost mamă. Solista și-a pus capăt vieții în urmă cu 12 ani când băiatul avea puțin peste un an. 

Dan Negru i-a transmis un mesaj emoționant fiului Mădălinei Manole
Dan Negru i-a transmis un mesaj emoționant fiului Mădălinei Manole

Mădălina Manole și Petru Mircea deveniseră părinți în anul 2009. Un an mai târziu, artista și-a pus capăt zilele, doborâtă de o depresie puternică. A lăsat în urmă o familie îndurerată și un copil de doar un an.

Timpul a trecut, iar Petru este astăzi un adolescent de 13 ani. De ziua sa, pe 8 iunie, Dan Negru i-a transmis un mesaj emoționant, prin intermediul unui text scris pe Facebook. 

Citește și: Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani

„Dragă Petru,

Citesc în ziare că împlinești 13 ani. Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci în conștința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează durează mult după ce ți-a dat drumul.

Mă gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau că este trecută de prima tinerețe. Așa erau vremurile, Petru! În anii aia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați după vârstă. Atât puteam!

Azi, Smiley are vârsta mamei tale de atunci, dar nimeni nu-i mai numără anii pentru că mama ta a schimbat o mentalitate în presă: că vârsta nu e o povară. Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri.

De la mama ta încoace, ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vârstă.

Să-ți trăiești frumos zilele, Petru!

E mult de când a plecat Mădălina, dar îmbrățișarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul!

Vezi și: Fratele Mădălinei Manole îl așteaptă pe Petru Mircea la tribunal 

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie, chiar de ziua de naștere

Mădălina Manole s-a sinucis chiar de ziua sa de naștere, pe 14 iulie. Artista a fost găsită fără viață, în casa din Otopeni, de cel cu care se căsătorise cu doar un an înainte de a-și pune capăt zilelor. În urma autopsiei, medicii legiști au constat că îndrăgita artistă a murit după ce a consumat o substanță toxică, în cantitate mare. 

După moartea Mădălinei Manole a început un conflict imens între Petru Mircea și familia artistei. Familia consideră că Petru Mircea ar fi adus-o într-o stare profundă de deznădejde și nu ar fi sprijinit-o.

În tot acest timp, Petru a continuat să se ocupe de creșterea și educarea lui Petru care și-a petrecut timpul fie în casa din Otopeni, fie alături de bunicii paterni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
copii adela popescu radu valcan jpg
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net