Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani! Mesajul dureros al lui Mircea Manole

Fiul Mădălinei Manole, Petru, și-a serbat ziua de naștere, miercuri, 8 iunie! Acesta a devenit un adolescent un toată regula, împlinind vârsta de 13 ani. Cu toate acestea, în familia regretatei artiste există în continuare neajunsuri, pe care nici măcar acest eveniment fericit nu le poate rezolva!

Regretata cântăreață Mădălina Manole și Petru Mircea au împreună un fiu, care a împlinit frumoasa vârstă de 13 ani! Deși un astfel de eveniment îi aduce, de regulă, pe membrii familiei laolaltă, fratele artistei își plânge din nou dorul de nepotul său.

Citește și: Fratele Mădălinei Manole îl așteaptă pe Petru Mircea la tribunal. «Ea e un sac de oase în pămвnt și el un parazit»

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani

Marian Manole și soțul artistei, Petru Mircea, sunt „în război” încă de la moartea Mădălinei Manole, iar fratele artistei a explicat că nu și-a mai văzut nepotul de când sora lui l-a adus pe lume.

Într-un mesaj emoționant, Marian Manole i-a urat nepoțelului lui care a împlinit 13 ani un călduros „La mulți ani”, explicând că nu este lăsat în continuare să îl vadă, motiv pentru care nici nu știe cum arată acesta în realitate, văzându-l doar în poze.

Citește și: Mădălina Manole, plânsă şi la 11 ani de la sinucidere. Mesajul dureros al fratelului

Fratele artistei îi duce dorul celui mic, fiindu-i interzisă orice legătură cu el, încă de la moartea surorii sale. Nici cu prilejul acestei aniversări nu s-au schimbat lucrurile.

„Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s-a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume! La multi ani fericiți, copil frumos! La multi ani, pui mic! 

Acum ești un băiețel destul de mare, ai împlinit 13 ani, să fii sănătos, să crești mare, frumos, talentat și deștept ca mama ta!”, a transmis Marian Manole, cu durere în suflet.

Petru Mircea, soțul Mădălinei, își ține fiul departe de familia mamei lui

Încă de când regretata solistă s-a stins din viață, în 2010, familia acesteia nu a mai reușit să ia legătura cu fiul ei și al lui Petru Mircea. Aceștia îl știu pe Petru Jr. doar de când era doar un bebeluș, chiar dacă acum a crescut și a ajuns adolescent. Tatăl său îl ține departe de rudele Mădălinei Manole, după mai multe certuri și scandaluri, de-a lungul timpului. 

Aceeași situație a avut loc și anul trecut, când fratele Mădălinei Manole a cumpărat cadouri pentru ziua nepoțelului lui, dorind să i le ofere. 

„Să-l roage să ne primească și pe noi câteva minute duminică, să-i dăm cadourile lui Petru Jr, nepotul meu. Aștept răspuns! Dar nu cred că acceptă! Acum două luni, când am fost la Otopeni, era plin de ură și venin! Mi-a interzis să mai calc pe acolo! Mi-a vorbit urât, atunci, la poartă!”, ne declara atunci Marian Manole.

Mădălina Manole a murit chiar de ziua ei

Amintim că moartea Mădălinei Manole, supranumită și „fata cu părul de foc” a fost una controversată, ajungându-se la concluzia că artista s-a sinucis ingerând o substanță chimică. Cu toate acestea, există voci care susțin în continuare că altul ar fi adevărul.

Cântăreața a murit la data de 14 iulie 2010, chiar în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 43 de ani. La scurt timp după moartea cântăreței, între soțul acesteia și părinții ei a izbucnit un conflict care s-a întins pe ani de zile.

Familia Manole l-a acuzat pe Petru Mircea că ar fi vinovat de depresia care a împins-o pe cântăreață să facă acel gest extrem. Încă de pe atunci, Petru Mircea a fost, de asemenea, tras la răspundere pentru că îl ține pe Petru Jr. departe de ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net