Știrile Pro TV: Nosfe ar fi murit din cauza consumului de droguri

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nosfe (37 de ani) a murit pe 16 octombrie 2022, în locuința sa din Balotești, Ilfov, acolo unde a fost chemat Serviciul de Ambulanță, după apelul disperat al soției. Medicii nu au mai putut face nimic pentru cântăreț. Surse Pro TV susțin că celebrul rapper ar fi încetat din viață din cauza consumului de stupefiante.

Nosfe, alături de soția sa
Nosfe, alături de soția sa

Șirul evenimentelor în cazul morții lui Nosfe!

Soția rapperului, Crețan Mădălina, a sunat la 112, după ce acesta s-a prăbușit la pământ. Întâmplarea a avut loc la puțin timp după un concert. Cei doi au fost în București, unde artistul a cântat împreună cu trupa sa, Șatra Benz, după care s-a retras în locuința din Balotești, alături de soție. Ulterior, Nosfe a căzut la podea, după ce i s-a făcut rău.

„La data de 16 octombrie, în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează.

Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. 

S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, a transmis, într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliție Ilfov.

După ce s-a constatat decesul, pe pagina oficială a trupei Șatra Benz a fost anunțată moartea artistului.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, au anunțat membrii trupei Șatra Benz, după dispariția prematură a rapperului.

Știrile Pro TV: Nosfe ar fi murit din cauza consumului de droguri!

Ulterior, au apărut informații cu privire la moartea lui Nosfe. Inițial, s-a scris că artistul ar fi făcut infarct în somn, după care s-a spus că acesta ar fi consumat droguri, lucru care ar fi dus la decesul rapperului. Știrile Pro TV a publicat un material prin care anunță că Nosfe a murit în urma consumului de stupefiante.

image

După ce vestea morții lui Nosfe s-a răspândit cu zvonul cu privire la droguri, colegii de la Șatra Benz au postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care neagă dispariția artistului din cauza consumului de stupefiante.

„Vă rugăm să nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui Nosfe. Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate.”, a transmis Șatra Benz.

Ce spun medicii despre moartea lui Nosfe!

„Acum ne confruntăm cu o mare problemă: infarctul la tineri. Dacă veniți acum la noi pe secție, sigur găsiți trei-patru oameni tineri, cu infarct miocardic, sub 40-45 de ani. În urmă cu 25 de ani, se făceau lucrări de doctorat, studiam acest subiect pentru că era foarte interesant. Acum este o regulă ca un tânăr să facă infarct. Tinerii fac infarct. Punct. Fac infarct mai des decât alte vârste.

Principalul motiv pe care noi îl identificăm printre factorii de risc pe care îl evaluăm este asocierea între fumat, stres cronic, sedentarism, obezitate, un mod de viață neconform cu ceea ce știm la ora actuală că reprezintă un mod de viață corect”, a spus Prof. Dr. Dragoș Vinereanu, medic cardiolog la DC News și DC Medical.

Șatra Benz, ajutor pentru familia lui Nosfe!

Colegii rapperului de la Șatra Benz au făcut apel la oameni, pentru ca soția rapperului să fie ajutată cu bani pentru înmormântare. Artiștii au lăsat și un cont bancar pe internet.

image

S-a deschis dosar penal!

Cazul morții lui Nosfe a fost preluat de Serviciul de Investigații Criminale, astfel că s-a deschis și un „dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, au anunțat autoritățile.

În noaptea în care și-a găsit sfârșitul, Nosfe și Șatra Benz au susținut un concert la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack. Cu două zile înainte, cântărețul a lansat melodia și clipul „N-am de dat”, alături de Guess Who, Aura și Prny.

Nosfe, pe numele lui real Darius Crețan, a murit pe 16 octombrie 2022. Rapperul era căsătorit cu Mădălina Crețan, împreună cu care avea o fetiță de șapte ani. Cântărețul și soția sa, Mădălina, au participat la Chefi la cuțite, emisiunea culinară de la Antena 1.

Nosfe și soția lui, Mădălina Crețan, au făcut parte și din filmul Legații, unde au jucat mai mulți artiști, printre care Smiley, Speak și Ștefania.

Nosfe a colaborat, de-a lungul timpului, cu mulți artiști de la noi, printre care Ruby, Smiley, Andrei Bănuță și alții.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net