E „Jale, Jeane!" Soția lui Jean Gavril reacționează după sărutul artistului cu Andreea Bălan

#America Express
Ultima actualizare:

Jean Gavril și Andreea Bălan au lăsat cu gura căscată telespectatorii „America Express", după ce în timpul unei probe, în care trebuiau să se „căsătorească", s-au sărutat în fața camerelor de luat vederi. În mod evident, nimeni nu se aștepta la asta, mai ales că toată lumea știe că Jean este căsătorit și are un copil. Noi am discutat în exclusivitate cu Bianca, soția lui Jean, care ne-a spus fără ocolișuri ce părere are despre acel moment. Totodată, aceasta a divulgat și secretul relației lor de lungă durată.

Nunta lui Jean Gavril cu Bianca, Foto: arhivă personală
Nunta lui Jean Gavril cu Bianca, Foto: arhivă personală

Jean Gavril este căsătorit cu frumoasa sa soție, Bianca, de 3 ani de zile, cu care are și o fetiță superbă. Între cei doi s-au înfiripat fiorii dragostei atunci când erau doar doi adolescenți cu visuri mari. Jean visa într-o zi să devină artist, dar a urmat cursurile Facultății de Arhitectură, pe când Bianca era fascinată de tradiții și obiceiuri, așa că a luat drumul Antropologiei, și a ales să meargă la facultate în Manchester. În ciuda distanței, relația lor a funcționat. Secretul? Îl aflăm acum chiar de la ea!

Ce părere ai față de sărutul dintre Jean și Andreea Bălan de la America Express?

În primul rând aș vrea să fie clar că acel pupic, departe de un sărut, îl consider complet nevinovat, ba chiar îndrăznesc să spun că a fost distractiv dat fiind contextul “rivalității” dintre cei doi. Lumea trebuie să înțeleagă că este un spectacol TV și asta vine la pachet cu multe jocuri care mai de care. În general, dacă permiți să te deranjeze un lucru atât de insignifiant cum a fost acel pupic sau eu știu ce schimb de replici de la TV, înseamnă că nu ai încredere în tine, în persoana de lângă tine și implicit în relația voastră. Ori acesta nu este cazul nostru. Noi avem o relație de 11 ani, trecută prin mult mai multe teste mult mai grele decât acest episod amuzant din America Express. Ce m-a deranjat, îm schimb (și mereu am avut această discuție) este că Jean, dintr-un spirit ușor naiv și poate prea relaxat, nu își dă seama că nu ar trebui să dea curs anumitor discuții. Dar aceste lucruri se discută și se rezolvă într-o relație care este menită să dăinuie.

Aveți o relație de foarte mulți ani și o fetiță superbă, cum v-ați cunoscut, cum a început totul?

Mulțumim! Am fost colegi de clasă în liceu, deși aparent ne cunoaștem de la 9 ani de la karate. Am fost în același grup de prieteni, până când ne-am dat seama în clasa a 12-a că, de fapt, ne plăceam și că era o atracție mare între noi doi. Totul a început cu replica: “Îmi dai și mie un fum?”care apare și într-una din piesele lui. (Cuțit la abdomen-Jean Gavril)

Care este secretul relației voastre? 

Avem multă pasiune unul pentru celălalt, discutăm deschis foarte mult, comunicăm când ceva nu ni se pare ok și pe alocuri renunțăm la încăpățânările noastre.

Bianca și Jean la 18 ani, Foto: arhivă personală
Bianca și Jean la 18 ani, Foto: arhivă personală

La un moment dat ai fost plecată din țară o perioadă lungă de timp, cum ați gestionat relația? 

Am fost plecată la facultate 4 ani, timp în care am avut relație la distanță. Nu a fost totul roz, au fost certuri, discuții, vreo două despărțiri. Însă dacă vrei cu adevărat pe cineva lupți. Lupți să nu pierzi persoana respectivă, iar dacă o pierzi, lupți să o recâștigi. 

Ca sfaturi concrete pentru ca o astfel de relație să funcționeze: multe conversații lungi și dese, povestiți mereu ce se întâmplă în viața voastră acolo departe, faceți vizitele să conteze.

Cu ce te ocupai înainte să devii mamică full-time?

Acum sunt o mămică care stă acasă să își ajute puiul să crească frumos și sunt soție de rockstar. Înainte să rămân însărcinată lucram ca și content writer pentru un blog de dans sportiv, luam interviuri perechilor de renume mondial și supervizam motajul cursurilor de dans create de această platformă.

Jean și Bianca, Foto: arhivă personală
Jean și Bianca, Foto: arhivă personală

Cât Jean a fost plecat cu filmările pentru America Express, tu erai în perioada în care cea mică avea câteva luni, cum ai gestionat situația? 

Eva avea 7-8 luni când a fost Jean plecat iar eu atunci m-am mutat la ai mei la Constanța. Mi-a fost foarte dor de el și îmi era greu să nu știu nimic despre el. Însă faptul că mă plimbam zilnic cu Eva în marsupiu, pe malul mării, a fost terapie pură. Atunci am simțit că am renăscut și că îmi reveneam din acea perioadă grea de post-partum.

Cum e Jean ca tată?

Jean este un tată foarte dedicat și blând. Este topit după Evita. Fără el eu nu știu ce mă făceam în primele luni. A fost stânca mea. El lua fata și o culca în marsupiu, la plimbare cu orele, timp de 3 luni, zilnic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!