Imagini rare cu Cătălin Bordea de la America Express. Cum arăta când era vedetă la Pro TV, în serialul La Bloc

Ultima actualizare:

Cine își mai aduce aminte de actorul Cătălin Bordea de acum mulți ani când juca în serialele La Bloc și Fete cu lipici? Pe atunci era la început și avea par, însă între timp s-a mutat la Antena 1, unde îl puteți vedea la America Express – Drumul Aurului. 

Click îți arată exclusiv imagini cu umoristul care a debutat în televiziune la Pro tv în serialele La Bloc și Fete cu lipici. Cătălin Bordea a terminat U.N.A.T.C-ul la Ion Cojar, a fost printre primii trei care au început stand-up comedy în România și a scos primul DVD de stand-up comedy din țară.

Cătălin Bordea, în tinerețe
Cătălin Bordea, în tinerețe

Tot el a jucat în serialul Fete cu lipici în 2005, în rolul lui Giani, un serial spinoff pentru La bloc, pe vremea când avea mult păr și era tânăr.

Cum arăta Cătălin Bordea, în tinerețe

În ultima vreme l-ați văzut la Capatos și în emisiunile de stand up comedy, dar și în emisiunea iUmor, plus la America Express, unde el și Nelu Cortea și-au riscat viețile pentru 30.000 de euro. Cei doi se spune că au câștigat și ca zvonurile să se amplifice, au și emisiune pe AntenaPlay la Podcastito Express! unde comentează cele mai tari faze din timpul competiției. În fiecare săptămână, după cele patru ediții America Express difuzate de Antena 1 duminică, de la ora 20:00 și luni, marți și miercuri, de la 20:30, Bordea și Cortea se întâlnesc pentru a discuta despre cele mai tensionate și cele mai amuzante momente din timpul cursei nebune.

Cei doi fac o echipă de senzație în spectacolele lor de stand-up și au vorbit despre dificultățile întâmpinate în cel mai dur reality-show.

Cătălin Bordea, în tinerețe
Cătălin Bordea, în tinerețe

„Dacă vorbim despre zone periculoase, când se va difuza America Express, cei de acasă vor vedea ce mașini trec pe lângă tine, ce oameni trec pe lângă tine și vor vedea poveștile lor. Am văzut copii conducând pe autostradă.”, a spus Bordea.

„E o experiență unică, e cu totul altă realitate”

„Am văzut mașină care n-avea nimic – nici număr, nici faruri și circula așa”, a adăugat Cortea.

„E o experiență unică, e cu totul altă realitate. Cultura, oamenii, cum vorbesc, ce se întâmplă, ce mănâncă, ce beau, totul e diferit. Implicit experiențele noastre au fost din altă lume. Am stat într-o casă bântuită, dar și la un preot exorcist”, a spus Bordea. Care spune că testul care i-a întins nervii la maximum a fost autostopul. „La autostop, tu vrei să te urci în mașină cât mai repede și să-ți faci misiunea.

Îi vezi când trec pe lângă tine și te refuză din ochi. Ești pe marginea autostrăzii, totul se întâmplă foarte rapid plus că mai vezi și celelalte echipe când iau mașini. Și asta te încarcă. La cazare, însă, nu e nicio întrecere. Tu îți găsești cazarea în ritmul tău, nu se punctează asta”, a explicat el.

Catalin Bordea si Nelu Cortea America Express Foto Antena 1 jpg

„Dar e mai ușor să-i ceri unui om să te ia în mașina lui o oră-două decât să-i ceri să dormi pe patul lui o noapte!”, a zis și Cortea.

„Mă bucur să fiu în acest proiect”

„Dincolo de toate aceste lucruri, ne-a plăcut mult în America Express. Dacă ar fi ușor, n-ar mai fi la fel experiența. În același timp, am redescoperit aici sentimentul adevărat de recunoștință când îți dă cineva ceva – sunt oameni care te primesc în casa lor. Noi am stat la niște tineri – era o casă sărăcăcioasă, în care ne-am spălat la lighean. Dar oamenii ne-au primit și ne-au ajutat!”, a declarat el. Iar despre noul rol din iUmor Cătălin Bordea spune:

„În primul rând, mă bucur să fiu în acest proiect, în al doilea rând, mă bucur să fiu alături de colegul meu, pentru că îmi dă o oarecare relaxare. Dar, și pe Delia, și pe Cheloo îi cunosc de mult timp și nu mă tem de ei, ci de concurenți, pentru că știu celelalte sezoane iUmor și este total imprevizibil. Dar... îmi fac rugăciunea de dimineață, meditații și sper să trec cu bine. Tot ce îmi doresc foarte tare este să mă distrez - asta este prioritatea nr. 1”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net