Cătălin Bordea, de nerecunosut după America Express! Câte kilograme a slăbit

Ultima actualizare:

Cătălin Bordea a revenit din America Express, iar prima imagine cu îndrăgita vedetă este una care i-a surprins pe fanii săi. Comediantul a precizat și câte kilograme a dat jos după aventura prin America Latină.

Bordea a făcut echipă cu Nelu Cortea în America Express! Foto: colaj Instagram
Bordea a făcut echipă cu Nelu Cortea în America Express! Foto: colaj Instagram

Simpaticul Bordea și-a luat inima în dinți și a participat la show-ul America Express, care va fi difuzat în toamnă la Antena 1. Comediantul a făcut pereche cu prietenul său Nelu Cortea. Ei bine, cele două luni epuizante și-au pus amprenta pe Cătălin Bordea, care și-a păstrat zâmbetul plin de viață, dar a suferit câteva schimbări fizice.

Vezi și: Ce a pățit Irina Fodor la revenirea din America Express? „Prima noapte acasă după două luni”

Co-prezentatorul emisiunii “Xtra Night Show” a publicat o fotografie la întoarcerea de la filmările pentru America Express. După două luni de aventuri, comediantul arată un pic schimbat, mai ales că a „scăpat” de 8 kilograme.

Bordea, prima fotografie după America Express! Ce a transmis comediantul

Cătălin Bordea a slăbit 8 kilograme în America Express. Foto: Instagram
Cătălin Bordea a slăbit 8 kilograme în America Express. Foto: Instagram

„Am lăsat 8 kilograme în America Latină dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață!”, a scris Cătălin Bordea pe pagina sa de Instagram.

Poate te interesează: Cătălin Bordea, dezvăluiri incredibile despre copilăria lui: “Am șapte tați”. Tatăl natural l-a abandonat într-un autobuz

Bordea a făcut echipă cu Nelu Cortea în America Express! „M-am întors cu un frate pe viață”

 „Drumul Aurului" a dus 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7.000 de kilometri. Irina Fodor este prezentatoarea show-ului America Express, care va fi difuzat în toamnă la Antena 1.

Vezi și: Irina Fodor a gustat ciudățenii mexicane! Cum a reacționat când a mâncat insecte

Pe lângă Cătălin Bordea, în competiție vor participa, printre alții, chef Scărlătescu, Puya, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Jean Gavril și gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
casa iubirii png
banner love island png
alina ceusan 2 jpg
netflix jpg
 Florin Salam (43 de ani) și-a deschis sufletul aseară și a oferit detalii necunoscute despre viața și cariera sa, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
banner cristina cioran png
image
actualitate.net