Ce a pățit Irina Fodor la revenirea din America Express? „Prima noapte acasă după două luni”

După două luni de călătorie, simpatica Irina Fodor s-a întors acasă. Prezentatoare emisiunii America Express a dezvăluit cum și-a petrecut prima noapte în România. Soția lui Răzvan s-a declarat „topită de drag”.

2 irina fodor 32 1 png png

„Țuca” și-a întins sufletul prin locuri magice din Mexic, Guatemala sau Columbia, în timpul filmărilor unui nou sezon Asia Express, devenit între timp America Express. Dorul de casă și de superba ei familie a reprezentat, fără îndoială, cel mai mare inamic. La revenire, soția lui Răzvan a postat o fotografie superbă, care a fost însoțită și de un mesaj.

Te-ar putea interesa și: Răzvan Fodor, mesaj trist înainte ca Irina să plece în America Express! «Mai bine să mă evite o perioadă»

„Așa a trecut prima noapte acasă după două luni. Sunt topită de drag! Răzvan Fodor, hai acasă să fim în formulă completă”, a scris Țuca în mesajul de pe Instagram.

Vezi și: Irina Fodor a gustat ciudățenii mexicane! Cum a reacționat când a mâncat insecte

Se pare că frumoasa Irina Fodor a ajuns târziu în noapte. Fiica ei, care a împlinit 11 ani în luna martie, i-a lăsat un mesaj superb desenat pe perete. „Bine ai venit acasă, mami”, i-a scris Diana pe câteva foi de hârtie. Gestul pare că a topit-o pe „Țuca”, care abia așteaptă acum să recupereze timpul pierdut cu familia ei.

Irina Fodor, prima noapte acasă după două luni! Mesaj emoționant primit de la fiica ei

image

Răzvan și Irina Fodor s-au întâlnit în urmă cu mai bine de 14 ani. Cei doi căsătorit în 2010 și au o fetiță, pe nume Diana, care s-a născut la un an după nuntă.

Poate ești curios ce: Ce „afacere mare” a făcut Irina Fodor în America Express? „Era momentul să mi se întâmple și mie”

„Aș lua povestea noastră de la capăt de mii de ori. Te iubesc de tot, puștiule! Să-mi fii întotdeauna fericit!”, i-a transmis Irina Fodor lui Răzvan, în timp ce se afla la filmările pentru America Express.

Irina Fodor, ultimul mesaj din America Express

„Cursa asta ne duce prin locuri minunate și are darul de a trezi în noi o adevărată euforie, indiferent de cât de multă oboseală am acumulat cu toții în aproape două luni de America Express”, scria „Țuca” cu doar câteva zile înainte să revină acasă.

Irina Fodor este prezentatoarea show-ului America Express, care va fi difuzat în toamnă la Antena 1. „Drumul Aurului" va purta vedetele prin America de Sud, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

În competiție vor participa, printre alții, chef Scărlătescu, Puya, Cătălin Bordea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Jean Gavril și gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Tanar biciuit in Indonezia FOTO AFP/ Getty Images
Spania   Japonia Captură Twitter png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg